Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Bravčová panenka so zeleninou

Pikantná rybacia zmes
Hrachová polievka
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Polievka s mäsovými guličkami
Kuracie mäso so zeleninou
Špagety s jesennou omáčkou
Lasagne z panvice
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Guláš z cíceru a mangoldu
Okúzľujúce letné kurča
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Cestovinový šalát so surimi
Polievka z bôbu
Zapečené špagety s tuniakom
Teľacie kotlety so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracie tyčinky v kečupe
Pečená jahňacina s mandľami
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Tournedos s maslovou zeleninou
Cuketové jednohubky
Ovocný šalát s kuracinou
Rolky z roštenky so zeleninou
Ravioly so šalviou
Paradajková polievka
Pohánka s klobásou
Ražniči z lososa
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pizza v zemiakoch
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Špagety zo Stredomoria
Grilované rebierka
Letné zeleninové ragú
Biela ryba s fazuľou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Caponata a lá Podravka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Sladká bravčová panenka
Pikantné bravčové závitky
Vyprážaný syr
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Grilovaný hamburger
Tekvicová polievka s jablkom
Mediteránska rapsódia
Kuracie fajitas
Treska s vajíčkovým šalátom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Polievka z fazuľových strukov
Kurča na bielom víne
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Lahodné pečené zemiaky
Bravčové kotlety s kuskusom
Mrkvová polievka
Nové zemiaky s Ajvarom
Polievka z rukoly a kreviet
Párky v slanine
Tuniakový šalát
Hubový guľáš
Rizoto na španielsky spôsob
Jemný hubový guláš
Zeleninové špízy
Kuracie prsia pečené v rúre
Morčacina s citrónom a oreganom
Biela treska
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Šošovicová polievka so špenátom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Viac receptov pre túto náladu

Chutné jedlo si nutne nevyžaduje dlhú prípravu, a preto tento pokrm pripravíte takmer v okamihu.

Suroviny

1 kg bravčovej panenky
1 Podravka na bravčové mäso
olej na vyprážanie
Na prílohu:
500 g žltých strukov
300 g mrkvy
300 g mrazeného hrášku
3 lyžice olivového oleja
soľ

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Mäso umyjeme, osušíme, vysypeme obsah balíčka Podravky na bravčové mäso a necháme ho pôsobiť aspoň 30 minút.
  • 2 Struky a mrkvu očistíme a umyjeme.
  • 3 Mrkvu nakrájame na krúžky a uvaríme ju spolu s hráškom a strukmi v osolenej vode. Po uvarení zmes scedíme a zmiešame s teplým olivovým olejom.
  • 4 V predhriatej panvici na oleji usmažíme mäso dozlatista.
  • 5 Pridáme trochu vody a udusíme ho domäkka.

Porcia

Mäso podávame s uvarenou zeleninou zmiešanou s olivovým olejom.

Malé tajomstvá

Takto ochutené bravčové je vhodné aj na obaľovanie.

Zdieľať s priateľmi