Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Bravčová panenka so zeleninou

Okúzľujúce letné kurča
Paradajková polievka
Mrkvová polievka
Cestovinový šalát so surimi
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kuracie prsia pečené v rúre
Polievka z rukoly a kreviet
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kuracie mäso so zeleninou
Polievka s mäsovými guličkami
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Losos s cuketovou krustou
Špagety zo Stredomoria
Tournedos s maslovou zeleninou
Sladká bravčová panenka
Biela treska
Mediteránska rapsódia
Vyprážaný syr
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Morčacina s citrónom a oreganom
Caponata a lá Podravka
Teľacie kotlety so zeleninou
Tuniakový šalát
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Ravioly so šalviou
Letné zeleninové ragú
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ovocný šalát s kuracinou
Hubový guľáš
Biela ryba s fazuľou
Bravčové kotlety s kuskusom
Kuracie fajitas
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Guláš z cíceru a mangoldu
Zeleninové špízy
Polievka z fazuľových strukov
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Lahodné pečené zemiaky
Šošovicová polievka so špenátom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pohánka s klobásou
Pikantné bravčové závitky
Párky v slanine
Grilované rebierka
Rolky z roštenky so zeleninou
Špagety s jesennou omáčkou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Zapečené špagety s tuniakom
Treska s vajíčkovým šalátom
Pečená jahňacina s mandľami
Rizoto na španielsky spôsob
Chutný šalát z opečených zemiakov
Polievka z bôbu
Pikantná rybacia zmes
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Nové zemiaky s Ajvarom
Grilovaný hamburger
Hrachová polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Tekvicová polievka s jablkom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kuracie tyčinky v kečupe
Pizza v zemiakoch
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Ražniči z lososa
Cuketové jednohubky
Lasagne z panvice
Viac receptov pre túto náladu

Chutné jedlo si nutne nevyžaduje dlhú prípravu, a preto tento pokrm pripravíte takmer v okamihu.

Suroviny

1 kg bravčovej panenky
1 Podravka na bravčové mäso
olej na vyprážanie
Na prílohu:
500 g žltých strukov
300 g mrkvy
300 g mrazeného hrášku
3 lyžice olivového oleja
soľ

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Mäso umyjeme, osušíme, vysypeme obsah balíčka Podravky na bravčové mäso a necháme ho pôsobiť aspoň 30 minút.
  • 2 Struky a mrkvu očistíme a umyjeme.
  • 3 Mrkvu nakrájame na krúžky a uvaríme ju spolu s hráškom a strukmi v osolenej vode. Po uvarení zmes scedíme a zmiešame s teplým olivovým olejom.
  • 4 V predhriatej panvici na oleji usmažíme mäso dozlatista.
  • 5 Pridáme trochu vody a udusíme ho domäkka.

Porcia

Mäso podávame s uvarenou zeleninou zmiešanou s olivovým olejom.

Malé tajomstvá

Takto ochutené bravčové je vhodné aj na obaľovanie.

Zdieľať s priateľmi