Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Bravčové kotlety s kuskusom

Polievka z fazuľových strukov
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Polievka z rukoly a kreviet
Zeleninové špízy
Sladká bravčová panenka
Guláš z cíceru a mangoldu
Cuketové jednohubky
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Biela treska
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracie mäso na thajský spôsob
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Vyprážaný syr
Kuracie fajitas
Pikantná rybacia zmes
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Cestoviny na stredomorský spôsob
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Rolky z roštenky so zeleninou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Párky v slanine
Tournedos s maslovou zeleninou
Bravčová panenka so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Tekvicová polievka s jablkom
Losos s cuketovou krustou
Hubový guľáš
Paradajková polievka
Cestovinový šalát so surimi
Grilované rebierka
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Polievka z bôbu
Pizza v zemiakoch
Pikantné bravčové závitky
Kuracie prsia pečené v rúre
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Treska s vajíčkovým šalátom
Pečená jahňacina s mandľami
Morčacina s citrónom a oreganom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Lahodné pečené zemiaky
Špagety s jesennou omáčkou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Grilovaný hamburger
Ravioly so šalviou
Lasagne z panvice
Okúzľujúce letné kurča
Caponata a lá Podravka
Mrkvová polievka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracie tyčinky v kečupe
Biela ryba s fazuľou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Tuniakový šalát
Kuracie mäso so zeleninou
Polievka s mäsovými guličkami
Letné zeleninové ragú
Mediteránska rapsódia
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pohánka s klobásou
Špagety zo Stredomoria
Ražniči z lososa
Ovocný šalát s kuracinou
Šošovicová polievka so špenátom
Nové zemiaky s Ajvarom
Teľacie kotlety so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Hrachová polievka
Zapečené špagety s tuniakom
Viac receptov pre túto náladu

Spojte chutné kotlety s kuskusom, posypte to lupienkami mandlí a mätou a podávajte zaujímavú a netradičnú kombináciu napríklad aj dnes na obed.

Suroviny

800 g bravčových kotliet
1 lyžica Podravka ochucovadla pikant
olej
10 g masla
2 lyžice balsamica
mladá cibuľka
lupienky mandlí
pár lístkov mäty
200 g kuskusu Podravka
70 g syra feta
niekoľko kvapiek olivového oleja

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Kotlety posypeme Podravka ochucovadlom pikant, votrieme do mäsa a necháme postáť približne 15 minút.
  • 2 Na rozpálenom oleji opečieme kotlety z oboch strán dozlata. Pridáme balsamico, premiešame a dusíme za stáleho podlievania malým množstvom vody.
  • 3 Nakoniec pridáme maslo, necháme kotlety krátko na ohni a potom ich vyberieme z panvice.
  • 4 Do panvice pridáme cibuľku nakrájanú na malé kúsky, necháme ju speniť, zamiešame a zložíme z ohňa.
  • 5 Kuskus zalejeme vriacou vodou, pridáme trošku soli, premiešame, prikryjeme a necháme postáť približne 5 minút.
  • 6 Potom kuskus premiešame vidličkou, necháme chvíľku vychladnúť, pridáme natrhaný feta syr a zľahka premiešame.

Tip

Pri príprave kuskusu dávajte pozor na množstvo vody, pretože kuskus za pomoci vody zväčší svoj objem trojnásobne.

Porcia

Kuskus naložíme na tanier, pridáme kotlety, prelejeme cibuľkou, posypeme lupienkami mandlí a mätou a podávame.

Zdieľať s priateľmi