Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Bravčové kotlety s tekvicovým pyré

Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Kura na pive
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Morčacie prsia s jablkami
Mäsové guľky s omáčkou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kurací paprikáš
Carbonara so špenátom
Polievka z bôbu
Kurča na bielom víne
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Grilovaná krkovička
Rýchle lasagne
Pizza v zemiakoch
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Rezne s chutnou omáčkou
Jaipur kari
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Grilované rebierka
Voňavé pečené zemiaky
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Netradičný hamburger
Zeleninové chipsy
Papriky plnené rizotom
Zemiakové placky
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Hŕstková polievka s paradajkami
Párky v slanine
Rolky z roštenky so zeleninou
Chilli con carne
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Teľacie kotlety so zeleninou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Bravčové kotlety s kuskusom
Kura na pivovej fľaši
Medailónky s hnedou ryžou
Kačica na pomarančoch
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Morčací hamburger
Hubový guľáš
Lasagne z panvice
Pochúťka s Ajvarom
Klasický burger
Plnené kuracie stehná
Kuracie prsia pečené v rúre
Pikantné bravčové závitky
Kura na sladko
Nové zemiaky s Ajvarom
Morčacie rolky s ryžou
Špagety s cuketou
Pivný guláš
Medové teľacie kotlety
Sladká bravčová panenka
Kotlovina
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Hovädzí steak so zeleninou
Fish&Chips v tortille
Grilovaný hamburger
Jahňacie so šalviovým medom
Viac receptov pre túto náladu

Určite vyskúšajte bravčové kotlety s tekvicovým pyré a vďaka tejto kombinácií zažijete nové chute.

Suroviny

1 kg bravčových kotliet
1 balenie Podravky Natur grill classic
6 lyžíc oleja
Tekvicové pyré:
600 g tekvice
2 strúčiky cesnaku
1 lyžica olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Kotlety umyjeme, osušíme a posypeme Podravkou Natur.
  • 2 Na zahriatom oleji dozlatista opečieme kotlety z oboch strán.
  • 3 Tekvicu ošúpeme, umyjeme a nakrájame na kocky. Dáme ju do parného hrnca spolu s cesnakom a necháme ju tam dokým nebude mäkká.
  • 4 Tyčovým alebo iným mixérom rozmixujeme tekvicu s cesnakom na pyré. Primiešame lyžicu oleja.

Tip

Tekvicu môžete uvariť aj vo vode alebo upiecť v rúre. Pripravená na pare si však zachová najviac živín.

Zdieľať s priateľmi