Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Bravčové kotlety s tekvicovým pyré

Letné zeleninové ragú
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Cestovinový šalát so surimi
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Polievka z bôbu
Pizza v zemiakoch
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie mäso so zeleninou
Biela treska
Polievka z rukoly a kreviet
Pikantné bravčové závitky
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Ovocný šalát s kuracinou
Guláš z cíceru a mangoldu
Polievka s mäsovými guličkami
Kuracie prsia pečené v rúre
Ravioly so šalviou
Zapečené špagety s tuniakom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Grilovaný hamburger
Paradajková polievka
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Bravčová panenka so zeleninou
Hubový guľáš
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracie tyčinky v kečupe
Párky v slanine
Chutný šalát z opečených zemiakov
Treska s vajíčkovým šalátom
Caponata a lá Podravka
Pikantná rybacia zmes
Špagety s jesennou omáčkou
Polievka z fazuľových strukov
Hrachová polievka
Cuketové jednohubky
Ražniči z lososa
Kuracie mäso na thajský spôsob
Tekvicová polievka s jablkom
Rizoto na španielsky spôsob
Lasagne z panvice
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Špagety zo Stredomoria
Grilované rebierka
Tournedos s maslovou zeleninou
Vyprážaný syr
Mediteránska rapsódia
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Nové zemiaky s Ajvarom
Kuracie fajitas
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Cestoviny na stredomorský spôsob
Bravčové kotlety s kuskusom
Mrkvová polievka
Teľacie kotlety so zeleninou
Rolky z roštenky so zeleninou
Pohánka s klobásou
Sladká bravčová panenka
Pečená jahňacina s mandľami
Losos s cuketovou krustou
Lahodné pečené zemiaky
Zeleninové špízy
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Biela ryba s fazuľou
Šošovicová polievka so špenátom
Okúzľujúce letné kurča
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Tuniakový šalát
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Viac receptov pre túto náladu

Určite vyskúšajte bravčové kotlety s tekvicovým pyré a vďaka tejto kombinácií zažijete nové chute.

Suroviny

1 kg bravčových kotliet
1 balenie Podravky Natur grill classic
6 lyžíc oleja
Tekvicové pyré:
600 g tekvice
2 strúčiky cesnaku
1 lyžica olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Kotlety umyjeme, osušíme a posypeme Podravkou Natur.
  • 2 Na zahriatom oleji dozlatista opečieme kotlety z oboch strán.
  • 3 Tekvicu ošúpeme, umyjeme a nakrájame na kocky. Dáme ju do parného hrnca spolu s cesnakom a necháme ju tam dokým nebude mäkká.
  • 4 Tyčovým alebo iným mixérom rozmixujeme tekvicu s cesnakom na pyré. Primiešame lyžicu oleja.

Tip

Tekvicu môžete uvariť aj vo vode alebo upiecť v rúre. Pripravená na pare si však zachová najviac živín.

Zdieľať s priateľmi