Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Caponata a lá Podravka

Paradajková polievka
Paella s kuracím mäsom
Zeleninové špízy
Cestoviny na stredomorský spôsob
Okúzľujúce letné kurča
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Tuniakový šalát
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Bohatá jesenná polievka
Opekaná zelenina
Paradajkové košíčky so pšenom
Jaipur kari
Paradajková polievka s bazalkou
Teplý zeleninový šalát
Morčacina s citrónom a oreganom
Šalát z grilovanej zeleniny
Letné zeleninové ragú
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Tuniak so zeleninou
Tabouleh
Chutný šalát z opečených zemiakov
Losos s cuketovou krustou
Oranžové rizoto
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Sójový šalát s tuniakom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kuracie fajitas
Ražniči z lososa
Ružičková polievka
Grilované tofu
Mediteránska rapsódia
Krevety na zeleninovom lôžku
Pečený losos v medovej omáčke
Stredomorský šalát
Špargľová polievka
Gyros šalát
Šošovicová krémová polievka
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Rizoto na španielsky spôsob
Špagety zo Stredomoria
Cuketové jednohubky
Treska s vajíčkovým šalátom
Strukovinový šalát so zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Zeleninové rizoto so slaninou
Tekvicová polievka s jablkom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Biela ryba s kuskusom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Stredomorská frittata
Biela treska
Viac receptov pre túto náladu

Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené ochucovadlom Podravka a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.

Suroviny

350 g cestovín Podravka (Fusilli)
200 g ricotty (kozí syr)
1 lúpané paradajky celé Podravka
1 baklažán
1 strúčik cesnaku
3 lyžice olivového oleja
1 lyžica ochucovadla Podravka
1/2 lyžičky oregana

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby20 min

  • 1 Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
  • 2 Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky Podravka, ochucovadlo Podravka, oregano a krátko povaríme.
  • 3 Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.
  • 4 Nakoniec len jemno vmiešame nakrájanú ricottu.

Tip

Nakoniec môžete pridať aj nasekanú bazalku alebo petržlenovú vňať.

Porcia

Podávajte teplé.

Zdieľať s priateľmi