Ponuka Vyhľadať

Začínajúca odznovu

Caponata a lá Podravka

Hríbová mrvenička
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Paradajkové košíčky so pšenom
Šošovicová krémová polievka
Sójový šalát s tuniakom
Paradajková polievka s bazalkou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Ravioly so šalviou
Grilované paradajky
Grilované tofu
Losos s cuketovou krustou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Tabouleh
Polievka z rukoly a kreviet
Zeleninové špízy
Lahodné pečené zemiaky
Paradajková polievka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Ražniči z lososa
Strukovinový šalát so zeleninou
Gyros šalát
Vyprážaný syr
Cestovinový šalát so surimi
Tuniakový šalát
Šalát z grilovanej zeleniny
Pečený losos v medovej omáčke
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Farebný jarný šalát
Teplý zeleninový šalát
Opekaná zelenina
Polievka z fazuľových strukov
Tuniak so zeleninou
Mrkvová polievka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Špagety zo Stredomoria
Tekvicová polievka s jablkom
Ružičková polievka
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Ryžové guľôčky
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Mäsové guľky s omáčkou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Ochutená ryža
Morčacina s citrónom a oreganom
Rizoto na španielsky spôsob
Letné zeleninové ragú
Biela ryba s kuskusom
Kuracie prsia pečené v rúre
Cviklové krupoto s bielou rybou
Viac receptov pre túto náladu

Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené ochucovadlom Podravka a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.

Suroviny

350 g cestovín Podravka (Fusilli)
200 g ricotty (kozí syr)
1 lúpané paradajky celé Podravka
1 baklažán
1 strúčik cesnaku
3 lyžice olivového oleja
1 lyžica ochucovadla Podravka
1/2 lyžičky oregana

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby20 min

  • 1 Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
  • 2 Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky Podravka, ochucovadlo Podravka, oregano a krátko povaríme.
  • 3 Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.
  • 4 Nakoniec len jemno vmiešame nakrájanú ricottu.

Tip

Nakoniec môžete pridať aj nasekanú bazalku alebo petržlenovú vňať.

Porcia

Podávajte teplé.

Zdieľať s priateľmi