Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Carbonara so špenátom

Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Voňavé pečené zemiaky
Pivný guláš
Mäsové guľky s omáčkou
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Medové teľacie kotlety
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Morčacie rolky s ryžou
Morčacie prsia s jablkami
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Grilované rebierka
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Jahňacie so šalviovým medom
Rezne s chutnou omáčkou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Hubový guľáš
Bravčové kotlety s kuskusom
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Zeleninové chipsy
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Grilovaná krkovička
Hŕstková polievka s paradajkami
Jaipur kari
Kura na pivovej fľaši
Rýchle lasagne
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Sladká bravčová panenka
Kura na sladko
Kura na pive
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Polievka z bôbu
Fish&Chips v tortille
Hovädzí steak so zeleninou
Kotlovina
Medailónky s hnedou ryžou
Nové zemiaky s Ajvarom
Kačica na pomarančoch
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Kurča na bielom víne
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kuracie prsia pečené v rúre
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Rolky z roštenky so zeleninou
Plnené kuracie stehná
Klasický burger
Grilovaný hamburger
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pikantné bravčové závitky
Zemiakové placky
Špagety s cuketou
Papriky plnené rizotom
Chilli con carne
Párky v slanine
Pizza v zemiakoch
Lasagne z panvice
Morčací hamburger
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Pochúťka s Ajvarom
Teľacie kotlety so zeleninou
Kurací paprikáš
Netradičný hamburger
Viac receptov pre túto náladu

Carbonara špagety posypané slaninkou vás určite potešia za každého počasia.

Suroviny

50 g slaniny
150 g čerstvého špenátu
4 vajcia
1 lyžica krémového syru (ricotta)
1 lyžička Podravka ochucovadla Natur
350 g špagiet Podravka
čierne korenie

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Slaninu nakrájame na kocky.
  • 2 Špenát umyjeme, scedíme a dáme do elektronického sekáčika. Najprv posekáme špenát. Potom pridáme vidličkou rozmiešané vajcia, krémový syr a ochucovadlo Natur.
  • 3 Podravka špagety uvaríme podľa návodu na obale.
  • 4 Širšiu panvicu zahrejeme a opečieme na nej slaninu. Slaninu vyberieme a dáme tam rozmixovanú špenátovú zmes, ktorú trošku zohrejeme. Pridáme uvarené špagety (trošku vody, v ktorej sa varili špagety, ak je to potrebné), všetko spolu premiešame a zložíme z ohňa.

Tip

Namiesto čerstvého špenátu môžete použiť aj mrazený.

Porcia

Teplé špagety podávame posypané čiernym korením a opečenou slaninou.

Zdieľať s priateľmi