Ponuka Vyhľadať

S fantáziou dokážeš čokoľvek

Cesnakové bruskety

Šošovicová polievka so špenátom
Pizza v zemiakoch
Pohánka s klobásou
Jaipur kari
Paradajková polievka s bazalkou
Oranžové rizoto
Hríbová mrvenička
Ražniči z mletého mäsa
Strukovinové fašírky
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Aromatické kuracie prsia so zeleninou
Farebná šošovica
Šťavnaté mäkké zemiaky
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Domáce sushi
Krevety na zeleninovom lôžku
Cviklové krupoto s bielou rybou
Paradajkové košíčky so pšenom
Kačacie prsia v trojfarebnej kruste s grilovanou kukuričnou polentou a brusnicovou omáčkou
Zeleninové chipsy
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kuracie závitky s prekvapením
Zelené rizoto s kuracím mäsom
Sladko-kyslé grilované ražniči
Teplý zeleninový šalát
Ravioly so šalviou
Karí s bravčovým mäsom
Teľacia roláda
Plnená pečená cibuľa
Stredomorská frittata
Morčacie rolky s ryžou
Tabouleh
Losos s cuketovou krustou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Shakshuka s Ajvarom
Strukovinový šalát so zeleninou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Šalát z grilovanej zeleniny
Polievka z rukoly a kreviet
Šošovicová krémová polievka
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Kura na sladko
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Pikantné bravčové závitky
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Medailónky s hnedou ryžou
Viac receptov pre túto náladu

Teplé bruskety pečené v alobale ochutený vašim obľúbeným cesnakom podávajte s červeným vínom a uvidíte, ako potešíte vašu spoločnosť.

Suroviny

1 francúzska bageta
6 lyžíc olivového oleja
3 lyžičky granulovaného cesnaku/pretlačeného čerstvého cesnaku
4 lyžice nasekanej petržlenovej vňate
štipka čierneho mletého korenia
1 lyžička Podravka ochucovadla

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zmiešame olivový olej, cesnak, petržlenovú vňať, čierne korenie, Podravka ochucovadlo a dobre premiešame.
  • 2 Francúzsku bagetu nakrájame na tenké plátky a každý plátok potrieme pripravenou zmesou.
  • 3 Pripravenú bagetu zatočíme do alobalu, dáme piecť do predhriatej rúry na 190 °C a pečieme približne 20 minút.

Tip

Olivový olej môžete nahradiť maslom.

Porcia

Podávame teplé s pohárom červeného vína.

Zdieľať s priateľmi