Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou

Hubový guľáš
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Losos s cuketovou krustou
Párky v slanine
Kuracie fajitas
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Tournedos s maslovou zeleninou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Polievka z bôbu
Mediteránska rapsódia
Lasagne z panvice
Kuracie mäso so zeleninou
Paradajková polievka
Kuracie mäso na thajský spôsob
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Bravčová panenka so zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Polievka z rukoly a kreviet
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Tuniakový šalát
Chutný šalát z opečených zemiakov
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracie prsia pečené v rúre
Šošovicová polievka so špenátom
Cuketové jednohubky
Zeleninové špízy
Cestoviny na stredomorský spôsob
Mrkvová polievka
Pohánka s klobásou
Pikantné bravčové závitky
Kuracie tyčinky v kečupe
Pizza v zemiakoch
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Caponata a lá Podravka
Ražniči z lososa
Treska s vajíčkovým šalátom
Pečená jahňacina s mandľami
Rizoto na španielsky spôsob
Hrachová polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Špagety s jesennou omáčkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Okúzľujúce letné kurča
Grilovaný hamburger
Tekvicová polievka s jablkom
Biela treska
Špagety zo Stredomoria
Sladká bravčová panenka
Polievka s mäsovými guličkami
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Ravioly so šalviou
Letné zeleninové ragú
Biela ryba s fazuľou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Morčacina s citrónom a oreganom
Rolky z roštenky so zeleninou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Ovocný šalát s kuracinou
Guláš z cíceru a mangoldu
Teľacie kotlety so zeleninou
Cestovinový šalát so surimi
Polievka z fazuľových strukov
Vyprážaný syr
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pikantná rybacia zmes
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Bravčové kotlety s kuskusom
Grilované rebierka
Lahodné pečené zemiaky
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Viac receptov pre túto náladu

Časovo nenáročný šalát si obľúbite aj v lete aj v zime, pretože kombinácia tuniak a cestoviny je vždy perfektná voľba.

Suroviny

150 g taveného syra
150 g majonézy
2 x 160 g Eva tuniaka v olivovom oleji
200 g čerstvej uhorky
200 g cestovín Podravka Fusilli
1 lyžička Podravka ochucovadla Stredomorie
soľ
čierne korenie mleté

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Zmiešame mojanézu a tavený syr a urobíme lahodnú omáčku. Pridáme Podravka ochucovadlo a podľa potreby dochutíme soľou a čiernym korením.
  • 2 Tuniaka rozdrobíme na malé kúsky a uhorku nakrájame na malé kocky.
  • 3 Cestoviny Podravka uvaríme podľa návodu, zcedíme a necháme vychladnúť. Pridáme tuniaka, uhorku a všetko to zalejeme pripravenou omáčkou.

Tip

V zime môžete čerstvú uhorku nahradiť kyslou zaváranou.

Zdieľať s priateľmi