Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou

Ovocný šalát s kuracinou
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracie fajitas
Kuracie prsia pečené v rúre
Tekvicová polievka s jablkom
Lasagne z panvice
Losos s cuketovou krustou
Šošovicová polievka so špenátom
Pohánka s klobásou
Vyprážaný syr
Špagety zo Stredomoria
Ražniči z lososa
Grilované rebierka
Grilovaný hamburger
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Treska s vajíčkovým šalátom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Tournedos s maslovou zeleninou
Cestovinový šalát so surimi
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Biela treska
Kuracie mäso na thajský spôsob
Biela ryba s fazuľou
Pizza v zemiakoch
Rizoto na španielsky spôsob
Cestoviny na stredomorský spôsob
Caponata a lá Podravka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Zeleninové špízy
Mediteránska rapsódia
Bravčová panenka so zeleninou
Sladká bravčová panenka
Pečená jahňacina s mandľami
Teľacie kotlety so zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Morčacina s citrónom a oreganom
Špagety s jesennou omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Paradajková polievka
Bravčové kotlety s kuskusom
Hubový guľáš
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Guláš z cíceru a mangoldu
Nové zemiaky s Ajvarom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Okúzľujúce letné kurča
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pikantná rybacia zmes
Kuracie mäso so zeleninou
Kuracie tyčinky v kečupe
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Párky v slanine
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Cuketové jednohubky
Tuniakový šalát
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Polievka z bôbu
Mrkvová polievka
Polievka z rukoly a kreviet
Letné zeleninové ragú
Hrachová polievka
Polievka z fazuľových strukov
Lahodné pečené zemiaky
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Polievka s mäsovými guličkami
Ravioly so šalviou
Pikantné bravčové závitky
Viac receptov pre túto náladu

Časovo nenáročný šalát si obľúbite aj v lete aj v zime, pretože kombinácia tuniak a cestoviny je vždy perfektná voľba.

Suroviny

150 g taveného syra
150 g majonézy
2 x 160 g Eva tuniaka v olivovom oleji
200 g čerstvej uhorky
200 g cestovín Podravka Fusilli
1 lyžička Podravka ochucovadla Stredomorie
soľ
čierne korenie mleté

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Zmiešame mojanézu a tavený syr a urobíme lahodnú omáčku. Pridáme Podravka ochucovadlo a podľa potreby dochutíme soľou a čiernym korením.
  • 2 Tuniaka rozdrobíme na malé kúsky a uhorku nakrájame na malé kocky.
  • 3 Cestoviny Podravka uvaríme podľa návodu, zcedíme a necháme vychladnúť. Pridáme tuniaka, uhorku a všetko to zalejeme pripravenou omáčkou.

Tip

V zime môžete čerstvú uhorku nahradiť kyslou zaváranou.

Zdieľať s priateľmi