Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou

Tuniakový šalát
Kuracie prsia pečené v rúre
Bravčové kotlety s kuskusom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Lahodné pečené zemiaky
Tournedos s maslovou zeleninou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Paradajková polievka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Zapečené špagety s tuniakom
Morčacina s citrónom a oreganom
Letné zeleninové ragú
Ražniči z lososa
Okúzľujúce letné kurča
Pohánka s klobásou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Mediteránska rapsódia
Guláš z cíceru a mangoldu
Párky v slanine
Ravioly so šalviou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Rolky z roštenky so zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Polievka z rukoly a kreviet
Cestovinový šalát so surimi
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Polievka s mäsovými guličkami
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Pikantná rybacia zmes
Biela treska
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Tekvicová polievka s jablkom
Cuketové jednohubky
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Cestoviny na stredomorský spôsob
Bravčová panenka so zeleninou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Polievka z bôbu
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie tyčinky v kečupe
Hrachová polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Lasagne z panvice
Grilované rebierka
Špagety zo Stredomoria
Špagety s jesennou omáčkou
Hubový guľáš
Ovocný šalát s kuracinou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Šošovicová polievka so špenátom
Grilovaný hamburger
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Rizoto na španielsky spôsob
Mrkvová polievka
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Polievka z fazuľových strukov
Vyprážaný syr
Biela ryba s fazuľou
Sladká bravčová panenka
Kuracie mäso so zeleninou
Zeleninové špízy
Caponata a lá Podravka
Losos s cuketovou krustou
Treska s vajíčkovým šalátom
Kuracie fajitas
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pečená jahňacina s mandľami
Pizza v zemiakoch
Pikantné bravčové závitky
Viac receptov pre túto náladu

Časovo nenáročný šalát si obľúbite aj v lete aj v zime, pretože kombinácia tuniak a cestoviny je vždy perfektná voľba.

Suroviny

150 g taveného syra
150 g majonézy
2 x 160 g Eva tuniaka v olivovom oleji
200 g čerstvej uhorky
200 g cestovín Podravka Fusilli
1 lyžička Podravka ochucovadla Stredomorie
soľ
čierne korenie mleté

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Zmiešame mojanézu a tavený syr a urobíme lahodnú omáčku. Pridáme Podravka ochucovadlo a podľa potreby dochutíme soľou a čiernym korením.
  • 2 Tuniaka rozdrobíme na malé kúsky a uhorku nakrájame na malé kocky.
  • 3 Cestoviny Podravka uvaríme podľa návodu, zcedíme a necháme vychladnúť. Pridáme tuniaka, uhorku a všetko to zalejeme pripravenou omáčkou.

Tip

V zime môžete čerstvú uhorku nahradiť kyslou zaváranou.

Zdieľať s priateľmi