Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou

Biela treska
Ravioly so šalviou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Polievka z fazuľových strukov
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Mrkvová polievka
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Paradajková polievka
Polievka z bôbu
Lahodné pečené zemiaky
Tekvicová polievka s jablkom
Letné zeleninové ragú
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Caponata a lá Podravka
Nové zemiaky s Ajvarom
Pikantná rybacia zmes
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Rolky z roštenky so zeleninou
Šošovicová polievka so špenátom
Zeleninové špízy
Cuketové jednohubky
Rizoto na španielsky spôsob
Hubový guľáš
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Okúzľujúce letné kurča
Kuracie prsia pečené v rúre
Vyprážaný syr
Treska s vajíčkovým šalátom
Kuracie fajitas
Sladká bravčová panenka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Polievka z rukoly a kreviet
Grilované rebierka
Pečená jahňacina s mandľami
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Ovocný šalát s kuracinou
Cestovinový šalát so surimi
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Polievka s mäsovými guličkami
Losos s cuketovou krustou
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie tyčinky v kečupe
Grilovaný hamburger
Pohánka s klobásou
Špagety s jesennou omáčkou
Bravčová panenka so zeleninou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Lasagne z panvice
Hrachová polievka
Teľacie kotlety so zeleninou
Tournedos s maslovou zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pizza v zemiakoch
Biela ryba s fazuľou
Kuracie mäso so zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Párky v slanine
Mediteránska rapsódia
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Guláš z cíceru a mangoldu
Pikantné bravčové závitky
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Ražniči z lososa
Bravčové kotlety s kuskusom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Tuniakový šalát
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Viac receptov pre túto náladu

Časovo nenáročný šalát si obľúbite aj v lete aj v zime, pretože kombinácia tuniak a cestoviny je vždy perfektná voľba.

Suroviny

150 g taveného syra
150 g majonézy
2 x 160 g Eva tuniaka v olivovom oleji
200 g čerstvej uhorky
200 g cestovín Podravka Fusilli
1 lyžička Podravka ochucovadla Stredomorie
soľ
čierne korenie mleté

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Zmiešame mojanézu a tavený syr a urobíme lahodnú omáčku. Pridáme Podravka ochucovadlo a podľa potreby dochutíme soľou a čiernym korením.
  • 2 Tuniaka rozdrobíme na malé kúsky a uhorku nakrájame na malé kocky.
  • 3 Cestoviny Podravka uvaríme podľa návodu, zcedíme a necháme vychladnúť. Pridáme tuniaka, uhorku a všetko to zalejeme pripravenou omáčkou.

Tip

V zime môžete čerstvú uhorku nahradiť kyslou zaváranou.

Zdieľať s priateľmi