Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou

Mediteránska rapsódia
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Ovocný šalát s kuracinou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Pikantné bravčové závitky
Kuracie prsia pečené v rúre
Bravčové kotlety s kuskusom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Polievka s mäsovými guličkami
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Tekvicová polievka s jablkom
Cestovinový šalát so surimi
Rolky z roštenky so zeleninou
Caponata a lá Podravka
Párky v slanine
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Okúzľujúce letné kurča
Vyprážaný syr
Treska s vajíčkovým šalátom
Kuracie tyčinky v kečupe
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Rizoto na španielsky spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Ražniči z lososa
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pohánka s klobásou
Zapečené špagety s tuniakom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Tuniakový šalát
Sladká bravčová panenka
Bravčová panenka so zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Teľacie kotlety so zeleninou
Pizza v zemiakoch
Biela ryba s fazuľou
Lasagne z panvice
Kuracie mäso na thajský spôsob
Guláš z cíceru a mangoldu
Pečená jahňacina s mandľami
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Lahodné pečené zemiaky
Hrachová polievka
Hubový guľáš
Tournedos s maslovou zeleninou
Biela treska
Losos s cuketovou krustou
Pikantná rybacia zmes
Kuracie mäso so zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Špagety s jesennou omáčkou
Polievka z rukoly a kreviet
Grilovaný hamburger
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Zeleninové špízy
Ravioly so šalviou
Paradajková polievka
Grilované rebierka
Mrkvová polievka
Polievka z bôbu
Kuracie fajitas
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Šošovicová polievka so špenátom
Letné zeleninové ragú
Cuketové jednohubky
Nové zemiaky s Ajvarom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Viac receptov pre túto náladu

Časovo nenáročný šalát si obľúbite aj v lete aj v zime, pretože kombinácia tuniak a cestoviny je vždy perfektná voľba.

Suroviny

150 g taveného syra
150 g majonézy
2 x 160 g Eva tuniaka v olivovom oleji
200 g čerstvej uhorky
200 g cestovín Podravka Fusilli
1 lyžička Podravka ochucovadla Stredomorie
soľ
čierne korenie mleté

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Zmiešame mojanézu a tavený syr a urobíme lahodnú omáčku. Pridáme Podravka ochucovadlo a podľa potreby dochutíme soľou a čiernym korením.
  • 2 Tuniaka rozdrobíme na malé kúsky a uhorku nakrájame na malé kocky.
  • 3 Cestoviny Podravka uvaríme podľa návodu, zcedíme a necháme vychladnúť. Pridáme tuniaka, uhorku a všetko to zalejeme pripravenou omáčkou.

Tip

V zime môžete čerstvú uhorku nahradiť kyslou zaváranou.

Zdieľať s priateľmi