Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou

Kuracie fajitas
Tournedos s maslovou zeleninou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Polievka s mäsovými guličkami
Lasagne z panvice
Guláš z cíceru a mangoldu
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Okúzľujúce letné kurča
Sladká bravčová panenka
Polievka z fazuľových strukov
Grilované rebierka
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracie mäso so zeleninou
Ražniči z lososa
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Pohánka s klobásou
Polievka z bôbu
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Chutný šalát z opečených zemiakov
Biela ryba s fazuľou
Grilovaný hamburger
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Bravčová panenka so zeleninou
Biela treska
Zeleninové špízy
Letné zeleninové ragú
Zapečené špagety s tuniakom
Špagety zo Stredomoria
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Rizoto na španielsky spôsob
Cestovinový šalát so surimi
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Pečená jahňacina s mandľami
Caponata a lá Podravka
Kuracie tyčinky v kečupe
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Mediteránska rapsódia
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Bravčové kotlety s kuskusom
Hrachová polievka
Kuracie prsia pečené v rúre
Losos s cuketovou krustou
Paradajková polievka
Pikantná rybacia zmes
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Vyprážaný syr
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Ravioly so šalviou
Treska s vajíčkovým šalátom
Teľacie kotlety so zeleninou
Špagety s jesennou omáčkou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Tekvicová polievka s jablkom
Morčacina s citrónom a oreganom
Polievka z rukoly a kreviet
Lahodné pečené zemiaky
Ovocný šalát s kuracinou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Hubový guľáš
Pizza v zemiakoch
Rolky z roštenky so zeleninou
Tuniakový šalát
Párky v slanine
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Nové zemiaky s Ajvarom
Mrkvová polievka
Pikantné bravčové závitky
Šošovicová polievka so špenátom
Cuketové jednohubky
Viac receptov pre túto náladu

Časovo nenáročný šalát si obľúbite aj v lete aj v zime, pretože kombinácia tuniak a cestoviny je vždy perfektná voľba.

Suroviny

150 g taveného syra
150 g majonézy
2 x 160 g Eva tuniaka v olivovom oleji
200 g čerstvej uhorky
200 g cestovín Podravka Fusilli
1 lyžička Podravka ochucovadla Stredomorie
soľ
čierne korenie mleté

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Zmiešame mojanézu a tavený syr a urobíme lahodnú omáčku. Pridáme Podravka ochucovadlo a podľa potreby dochutíme soľou a čiernym korením.
  • 2 Tuniaka rozdrobíme na malé kúsky a uhorku nakrájame na malé kocky.
  • 3 Cestoviny Podravka uvaríme podľa návodu, zcedíme a necháme vychladnúť. Pridáme tuniaka, uhorku a všetko to zalejeme pripravenou omáčkou.

Tip

V zime môžete čerstvú uhorku nahradiť kyslou zaváranou.

Zdieľať s priateľmi