Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou

Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cuketové jednohubky
Pizza v zemiakoch
Vyprážaný syr
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Caponata a lá Podravka
Grilovaný hamburger
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Ovocný šalát s kuracinou
Ražniči z lososa
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Mrkvová polievka
Grilované rebierka
Zapečené špagety s tuniakom
Špagety zo Stredomoria
Pikantná rybacia zmes
Šošovicová polievka so špenátom
Bravčová panenka so zeleninou
Kuracie fajitas
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Polievka z rukoly a kreviet
Chutný šalát z opečených zemiakov
Lasagne z panvice
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Lahodné pečené zemiaky
Nové zemiaky s Ajvarom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Párky v slanine
Mediteránska rapsódia
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Cestovinový šalát so surimi
Biela treska
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Guláš z cíceru a mangoldu
Rolky z roštenky so zeleninou
Hubový guľáš
Pečená jahňacina s mandľami
Okúzľujúce letné kurča
Biela ryba s fazuľou
Hrachová polievka
Kuracie mäso so zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Sladká bravčová panenka
Teľacie kotlety so zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Letné zeleninové ragú
Kuracie tyčinky v kečupe
Kuracie prsia pečené v rúre
Pikantné bravčové závitky
Paradajková polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Tuniakový šalát
Polievka s mäsovými guličkami
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Ravioly so šalviou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Špagety s jesennou omáčkou
Pohánka s klobásou
Bravčové kotlety s kuskusom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Zeleninové špízy
Treska s vajíčkovým šalátom
Tekvicová polievka s jablkom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Polievka z bôbu
Losos s cuketovou krustou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Tournedos s maslovou zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Viac receptov pre túto náladu

Časovo nenáročný šalát si obľúbite aj v lete aj v zime, pretože kombinácia tuniak a cestoviny je vždy perfektná voľba.

Suroviny

150 g taveného syra
150 g majonézy
2 x 160 g Eva tuniaka v olivovom oleji
200 g čerstvej uhorky
200 g cestovín Podravka Fusilli
1 lyžička Podravka ochucovadla Stredomorie
soľ
čierne korenie mleté

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Zmiešame mojanézu a tavený syr a urobíme lahodnú omáčku. Pridáme Podravka ochucovadlo a podľa potreby dochutíme soľou a čiernym korením.
  • 2 Tuniaka rozdrobíme na malé kúsky a uhorku nakrájame na malé kocky.
  • 3 Cestoviny Podravka uvaríme podľa návodu, zcedíme a necháme vychladnúť. Pridáme tuniaka, uhorku a všetko to zalejeme pripravenou omáčkou.

Tip

V zime môžete čerstvú uhorku nahradiť kyslou zaváranou.

Zdieľať s priateľmi