Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou

Kuracie prsia pečené v rúre
Chutný šalát z opečených zemiakov
Bravčové kotlety s kuskusom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Polievka z fazuľových strukov
Tekvicová polievka s jablkom
Biela ryba s fazuľou
Párky v slanine
Teľacie kotlety so zeleninou
Špagety s jesennou omáčkou
Jemný hubový guláš
Tournedos s maslovou zeleninou
Šošovicová polievka so špenátom
Polievka s mäsovými guličkami
Biela treska
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Paradajková polievka
Špagety zo Stredomoria
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Okúzľujúce letné kurča
Rolky z roštenky so zeleninou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Caponata a lá Podravka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Guláš z cíceru a mangoldu
Rizoto na španielsky spôsob
Ražniči z lososa
Tuniakový šalát
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Pikantná rybacia zmes
Kuracie fajitas
Pečená jahňacina s mandľami
Pohánka s klobásou
Grilovaný hamburger
Lahodné pečené zemiaky
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Ravioly so šalviou
Kurča na bielom víne
Bravčová panenka so zeleninou
Pizza v zemiakoch
Kuracie mäso so zeleninou
Sladká bravčová panenka
Hrachová polievka
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Ovocný šalát s kuracinou
Kuracie tyčinky v kečupe
Polievka z rukoly a kreviet
Hubový guľáš
Treska s vajíčkovým šalátom
Lasagne z panvice
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Losos s cuketovou krustou
Grilované rebierka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Cuketové jednohubky
Morčacina s citrónom a oreganom
Letné zeleninové ragú
Polievka z bôbu
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Nové zemiaky s Ajvarom
Vyprážaný syr
Zeleninové špízy
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kuracie mäso na thajský spôsob
Mrkvová polievka
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Cestovinový šalát so surimi
Mediteránska rapsódia
Pikantné bravčové závitky
Viac receptov pre túto náladu

Časovo nenáročný šalát si obľúbite aj v lete aj v zime, pretože kombinácia tuniak a cestoviny je vždy perfektná voľba.

Suroviny

150 g taveného syra
150 g majonézy
2 x 160 g Eva tuniaka v olivovom oleji
200 g čerstvej uhorky
200 g cestovín Podravka Fusilli
1 lyžička Podravka ochucovadla Stredomorie
soľ
čierne korenie mleté

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Zmiešame mojanézu a tavený syr a urobíme lahodnú omáčku. Pridáme Podravka ochucovadlo a podľa potreby dochutíme soľou a čiernym korením.
  • 2 Tuniaka rozdrobíme na malé kúsky a uhorku nakrájame na malé kocky.
  • 3 Cestoviny Podravka uvaríme podľa návodu, zcedíme a necháme vychladnúť. Pridáme tuniaka, uhorku a všetko to zalejeme pripravenou omáčkou.

Tip

V zime môžete čerstvú uhorku nahradiť kyslou zaváranou.

Zdieľať s priateľmi