Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou

Špagety zo Stredomoria
Hrachová polievka
Kuracie mäso na thajský spôsob
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Caponata a lá Podravka
Cestovinový šalát so surimi
Biela ryba s fazuľou
Rolky z roštenky so zeleninou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Mediteránska rapsódia
Guláš z cíceru a mangoldu
Tekvicová polievka s jablkom
Treska s vajíčkovým šalátom
Losos s cuketovou krustou
Mrkvová polievka
Letné zeleninové ragú
Pikantné bravčové závitky
Pizza v zemiakoch
Lahodné pečené zemiaky
Teľacie kotlety so zeleninou
Ravioly so šalviou
Paradajková polievka
Špagety s jesennou omáčkou
Bravčová panenka so zeleninou
Polievka s mäsovými guličkami
Ovocný šalát s kuracinou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Bravčové kotlety s kuskusom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Vyprážaný syr
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Tournedos s maslovou zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pikantná rybacia zmes
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Zeleninové špízy
Grilované rebierka
Lasagne z panvice
Okúzľujúce letné kurča
Pohánka s klobásou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracie tyčinky v kečupe
Biela treska
Pečená jahňacina s mandľami
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Sladká bravčová panenka
Kuracie prsia pečené v rúre
Šošovicová polievka so špenátom
Hubový guľáš
Tuniakový šalát
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Polievka z fazuľových strukov
Ražniči z lososa
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie mäso so zeleninou
Polievka z bôbu
Cuketové jednohubky
Polievka z rukoly a kreviet
Párky v slanine
Rizoto na španielsky spôsob
Grilovaný hamburger
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kuracie fajitas
Zapečené špagety s tuniakom
Nové zemiaky s Ajvarom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Viac receptov pre túto náladu

Časovo nenáročný šalát si obľúbite aj v lete aj v zime, pretože kombinácia tuniak a cestoviny je vždy perfektná voľba.

Suroviny

150 g taveného syra
150 g majonézy
2 x 160 g Eva tuniaka v olivovom oleji
200 g čerstvej uhorky
200 g cestovín Podravka Fusilli
1 lyžička Podravka ochucovadla Stredomorie
soľ
čierne korenie mleté

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Zmiešame mojanézu a tavený syr a urobíme lahodnú omáčku. Pridáme Podravka ochucovadlo a podľa potreby dochutíme soľou a čiernym korením.
  • 2 Tuniaka rozdrobíme na malé kúsky a uhorku nakrájame na malé kocky.
  • 3 Cestoviny Podravka uvaríme podľa návodu, zcedíme a necháme vychladnúť. Pridáme tuniaka, uhorku a všetko to zalejeme pripravenou omáčkou.

Tip

V zime môžete čerstvú uhorku nahradiť kyslou zaváranou.

Zdieľať s priateľmi