Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Cestovinový šalát so surimi

Mediteránska rapsódia
Biela treska
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Kurča na bielom víne
Bravčové kotlety s kuskusom
Lahodné pečené zemiaky
Paradajková polievka
Mrkvová polievka
Zapečené špagety s tuniakom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Párky v slanine
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Šošovicová polievka so špenátom
Rolky z roštenky so zeleninou
Pohánka s klobásou
Sladká bravčová panenka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cuketové jednohubky
Zeleninové špízy
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Tuniakový šalát
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Ravioly so šalviou
Guláš z cíceru a mangoldu
Jemný hubový guláš
Grilované rebierka
Pizza v zemiakoch
Kuracie tyčinky v kečupe
Letné zeleninové ragú
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Treska s vajíčkovým šalátom
Hubový guľáš
Bravčová panenka so zeleninou
Lasagne z panvice
Cestoviny na stredomorský spôsob
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Polievka z fazuľových strukov
Nové zemiaky s Ajvarom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Špagety zo Stredomoria
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Vyprážaný syr
Losos s cuketovou krustou
Teľacie kotlety so zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kuracie prsia pečené v rúre
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Caponata a lá Podravka
Pečená jahňacina s mandľami
Grilovaný hamburger
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Špagety s jesennou omáčkou
Polievka z rukoly a kreviet
Kuracie mäso so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Ražniči z lososa
Ovocný šalát s kuracinou
Tournedos s maslovou zeleninou
Pikantné bravčové závitky
Morčacina s citrónom a oreganom
Okúzľujúce letné kurča
Kuracie mäso na thajský spôsob
Kuracie fajitas
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Hrachová polievka
Polievka s mäsovými guličkami
Polievka z bôbu
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Pikantná rybacia zmes
Tekvicová polievka s jablkom
Biela ryba s fazuľou
Viac receptov pre túto náladu

Surimi sú mimoriadne populárne vo Východnej Ázii, špeciálne v Japonsku. Vyrábajú sa v najrozmanitejších podobách, u nás sú najznámejšie a najpopulárnejšie vo forme krabích tyčiniek.

Suroviny

500 g krabích tyčiniek surimi
500 g Podravka cestovín (penne)
250 ml tatárskej omáčky
220 ml majonézy
200 ml smotany
150 g sterilizovanej kukurice
štipka soli
1 čajová lyžička cukru
1 čajová lyžička Podravky ochucovadla Natur
1 lyžica olivového oleja
štipka soli
čierne korenie
petržlenová vňať na ozdobenie

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Do vody pridáme olivový olej, soľ a uvaríme cestoviny „al dente“. Keď sú cestoviny hotové, scedíme ich a necháme vychladnúť. Surimi tyčinky nakrájame na 4 – 5 milimetrové tenké kolieska.
  • 2 Pripravíme dresing z majonézy, tatárskej omáčky, cukru, Podravky ochucovadla Natur, soli, čierneho korenie a smotany (podľa chuti). Do vychladnutých cestovín pridáme nakrájané krabie tyčinky surimi a dresing. Všetko dobre premiešame a dochutíme podľa vlastnej chuti.

Porcia

Šalát podávame na dezertnom tanieri alebo miske, ozdobený čerstvou petržlenovou vňaťou.

Malé tajomstvá

Semolinové cestoviny sú cestoviny zo 100 % tvrdej pšenice a sú výživovo hodnotnejšie ako klasické cestoviny.

Zdieľať s priateľmi