Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Cestovinový šalát so surimi

Polievka z rukoly a kreviet
Špagety zo Stredomoria
Hrachová polievka
Kuracie prsia pečené v rúre
Guláš z cíceru a mangoldu
Hubový guľáš
Nové zemiaky s Ajvarom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Okúzľujúce letné kurča
Grilované rebierka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Vyprážaný syr
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Špagety s jesennou omáčkou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Tuniakový šalát
Mediteránska rapsódia
Kuracie fajitas
Polievka s mäsovými guličkami
Chutný šalát z opečených zemiakov
Rolky z roštenky so zeleninou
Lasagne z panvice
Ravioly so šalviou
Treska s vajíčkovým šalátom
Sladká bravčová panenka
Tekvicová polievka s jablkom
Ovocný šalát s kuracinou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Biela treska
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Caponata a lá Podravka
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Šošovicová polievka so špenátom
Polievka z fazuľových strukov
Biela ryba s fazuľou
Ražniči z lososa
Grilovaný hamburger
Pikantná rybacia zmes
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Paradajková polievka
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Losos s cuketovou krustou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Pohánka s klobásou
Morčacina s citrónom a oreganom
Zeleninové špízy
Letné zeleninové ragú
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Mrkvová polievka
Kuracie mäso na thajský spôsob
Lahodné pečené zemiaky
Tournedos s maslovou zeleninou
Teľacie kotlety so zeleninou
Párky v slanine
Pizza v zemiakoch
Bravčové kotlety s kuskusom
Bravčová panenka so zeleninou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Polievka z bôbu
Kuracie mäso so zeleninou
Zapečené špagety s tuniakom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pikantné bravčové závitky
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Cestoviny na stredomorský spôsob
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Cuketové jednohubky
Pečená jahňacina s mandľami
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracie tyčinky v kečupe
Viac receptov pre túto náladu

Surimi sú mimoriadne populárne vo Východnej Ázii, špeciálne v Japonsku. Vyrábajú sa v najrozmanitejších podobách, u nás sú najznámejšie a najpopulárnejšie vo forme krabích tyčiniek.

Suroviny

500 g krabích tyčiniek surimi
500 g Podravka cestovín (penne)
250 ml tatárskej omáčky
220 ml majonézy
200 ml smotany
150 g sterilizovanej kukurice
štipka soli
1 čajová lyžička cukru
1 čajová lyžička Podravky ochucovadla Natur
1 lyžica olivového oleja
štipka soli
čierne korenie
petržlenová vňať na ozdobenie

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Do vody pridáme olivový olej, soľ a uvaríme cestoviny „al dente“. Keď sú cestoviny hotové, scedíme ich a necháme vychladnúť. Surimi tyčinky nakrájame na 4 – 5 milimetrové tenké kolieska.
  • 2 Pripravíme dresing z majonézy, tatárskej omáčky, cukru, Podravky ochucovadla Natur, soli, čierneho korenie a smotany (podľa chuti). Do vychladnutých cestovín pridáme nakrájané krabie tyčinky surimi a dresing. Všetko dobre premiešame a dochutíme podľa vlastnej chuti.

Porcia

Šalát podávame na dezertnom tanieri alebo miske, ozdobený čerstvou petržlenovou vňaťou.

Malé tajomstvá

Semolinové cestoviny sú cestoviny zo 100 % tvrdej pšenice a sú výživovo hodnotnejšie ako klasické cestoviny.

Zdieľať s priateľmi