Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Cestovinový šalát so surimi

Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Rizoto na španielsky spôsob
Tekvicová polievka s jablkom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Pikantné bravčové závitky
Ravioly so šalviou
Lasagne z panvice
Caponata a lá Podravka
Mrkvová polievka
Kuracie mäso na thajský spôsob
Biela ryba s fazuľou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Párky v slanine
Nové zemiaky s Ajvarom
Hubový guľáš
Bravčové kotlety s kuskusom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Bravčová panenka so zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Cuketové jednohubky
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Polievka s mäsovými guličkami
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kuracie prsia pečené v rúre
Teľacie kotlety so zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Mediteránska rapsódia
Biela treska
Vyprážaný syr
Šošovicová polievka so špenátom
Hrachová polievka
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Zeleninové špízy
Grilované rebierka
Lahodné pečené zemiaky
Treska s vajíčkovým šalátom
Kuracie fajitas
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kuracie mäso so zeleninou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Paradajková polievka
Pizza v zemiakoch
Polievka z bôbu
Cestoviny na stredomorský spôsob
Špagety s jesennou omáčkou
Ovocný šalát s kuracinou
Letné zeleninové ragú
Kuracie tyčinky v kečupe
Rolky z roštenky so zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Ražniči z lososa
Pikantná rybacia zmes
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Tournedos s maslovou zeleninou
Polievka z rukoly a kreviet
Grilovaný hamburger
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Okúzľujúce letné kurča
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Zapečené špagety s tuniakom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Polievka z fazuľových strukov
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pohánka s klobásou
Pečená jahňacina s mandľami
Tuniakový šalát
Sladká bravčová panenka
Losos s cuketovou krustou
Guláš z cíceru a mangoldu
Viac receptov pre túto náladu

Surimi sú mimoriadne populárne vo Východnej Ázii, špeciálne v Japonsku. Vyrábajú sa v najrozmanitejších podobách, u nás sú najznámejšie a najpopulárnejšie vo forme krabích tyčiniek.

Suroviny

500 g krabích tyčiniek surimi
500 g Podravka cestovín (penne)
250 ml tatárskej omáčky
220 ml majonézy
200 ml smotany
150 g sterilizovanej kukurice
štipka soli
1 čajová lyžička cukru
1 čajová lyžička Podravky ochucovadla Natur
1 lyžica olivového oleja
štipka soli
čierne korenie
petržlenová vňať na ozdobenie

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Do vody pridáme olivový olej, soľ a uvaríme cestoviny „al dente“. Keď sú cestoviny hotové, scedíme ich a necháme vychladnúť. Surimi tyčinky nakrájame na 4 – 5 milimetrové tenké kolieska.
  • 2 Pripravíme dresing z majonézy, tatárskej omáčky, cukru, Podravky ochucovadla Natur, soli, čierneho korenie a smotany (podľa chuti). Do vychladnutých cestovín pridáme nakrájané krabie tyčinky surimi a dresing. Všetko dobre premiešame a dochutíme podľa vlastnej chuti.

Porcia

Šalát podávame na dezertnom tanieri alebo miske, ozdobený čerstvou petržlenovou vňaťou.

Malé tajomstvá

Semolinové cestoviny sú cestoviny zo 100 % tvrdej pšenice a sú výživovo hodnotnejšie ako klasické cestoviny.

Zdieľať s priateľmi