Ponuka Vyhľadať

Pripravte si toto ľahké a osviežujúce jedlo v letných mesiacoh. Zeleninu môžete pokvapkať kvalitným olivovým olejom, pretože vitamíny sa rozpúšťajú v tukoch.

Suroviny

500 g Podravka cestovín (farfalle)
1 konzerva čiernych olív
1 červená kapia
1 čili paprika - podľa chuti
500 g cherry paradajok
1 uhorka
Podravka na šalát
čerstvý kozí syr
soľ
korenie
olivový olej

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale "al dente" (akurát na zub). 
  • 2 Nakrájame si zeleninu na drobné kocky, olivy na kolieska. Uvarené cestoviny scedíme, jemne polejeme olejom a primiešame nakrájanú a okorenenú zeleninu.
  • 3 Posypeme Podravkou na šalát. Nakoniec ozdobíme kozím syrom, ktorý veľmi dobre doplní chuť celého jedla.

Porcia

Môžeme podávať ako hlavné teplé jedlo, ale i ako studené občerstvenie.

Malé tajomstvá

Kozí syr je ľahko stráviteľný, obsahuje veľa vápnika a posilňuje imunitu. Najkvalitnejší kozí syr môžeme kúpiť na konci jari a v lete.

Zdieľať s priateľmi