Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Cestoviny farfalle s kozím syrom

Biela ryba s fazuľou
Párky v slanine
Bravčové kotlety s kuskusom
Pikantná rybacia zmes
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Lahodné pečené zemiaky
Kuracie tyčinky v kečupe
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Tournedos s maslovou zeleninou
Hubový guľáš
Cestoviny na stredomorský spôsob
Grilovaný hamburger
Tuniakový šalát
Kuracie fajitas
Grilované rebierka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Lasagne z panvice
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Cestovinový šalát so surimi
Losos s cuketovou krustou
Polievka z rukoly a kreviet
Špagety zo Stredomoria
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Morčacina s citrónom a oreganom
Vyprážaný syr
Pečená jahňacina s mandľami
Mediteránska rapsódia
Pizza v zemiakoch
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracie mäso so zeleninou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Teľacie kotlety so zeleninou
Rolky z roštenky so zeleninou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Letné zeleninové ragú
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Polievka s mäsovými guličkami
Kurča na bielom víne
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Treska s vajíčkovým šalátom
Nové zemiaky s Ajvarom
Cuketové jednohubky
Kuracie prsia pečené v rúre
Rizoto na španielsky spôsob
Tekvicová polievka s jablkom
Zapečené špagety s tuniakom
Pohánka s klobásou
Okúzľujúce letné kurča
Bravčová panenka so zeleninou
Polievka z bôbu
Sladká bravčová panenka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Hrachová polievka
Špagety s jesennou omáčkou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Pikantné bravčové závitky
Ovocný šalát s kuracinou
Paradajková polievka
Caponata a lá Podravka
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Guláš z cíceru a mangoldu
Zeleninové špízy
Ravioly so šalviou
Šošovicová polievka so špenátom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Polievka z fazuľových strukov
Ražniči z lososa
Mrkvová polievka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Jemný hubový guláš
Biela treska
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si toto ľahké a osviežujúce jedlo v letných mesiacoh. Zeleninu môžete pokvapkať kvalitným olivovým olejom, pretože vitamíny sa rozpúšťajú v tukoch.

Suroviny

500 g Podravka cestovín (farfalle)
1 konzerva čiernych olív
1 červená kapia
1 čili paprika - podľa chuti
500 g cherry paradajok
1 uhorka
Podravka na šalát
čerstvý kozí syr
soľ
korenie
olivový olej

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale "al dente" (akurát na zub). 
  • 2 Nakrájame si zeleninu na drobné kocky, olivy na kolieska. Uvarené cestoviny scedíme, jemne polejeme olejom a primiešame nakrájanú a okorenenú zeleninu.
  • 3 Posypeme Podravkou na šalát. Nakoniec ozdobíme kozím syrom, ktorý veľmi dobre doplní chuť celého jedla.

Porcia

Môžeme podávať ako hlavné teplé jedlo, ale i ako studené občerstvenie.

Malé tajomstvá

Kozí syr je ľahko stráviteľný, obsahuje veľa vápnika a posilňuje imunitu. Najkvalitnejší kozí syr môžeme kúpiť na konci jari a v lete.

Zdieľať s priateľmi