Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Cestoviny farfalle s kozím syrom

Paradajková polievka
Hubový guľáš
Ražniči z lososa
Tuniakový šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Biela treska
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Grilovaný hamburger
Okúzľujúce letné kurča
Pizza v zemiakoch
Treska s vajíčkovým šalátom
Hrachová polievka
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kuracie mäso so zeleninou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Rizoto na španielsky spôsob
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Bravčová panenka so zeleninou
Tournedos s maslovou zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Polievka s mäsovými guličkami
Caponata a lá Podravka
Biela ryba s fazuľou
Lahodné pečené zemiaky
Cuketové jednohubky
Zeleninové špízy
Guláš z cíceru a mangoldu
Polievka z fazuľových strukov
Lasagne z panvice
Pikantné bravčové závitky
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Špagety s jesennou omáčkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Vyprážaný syr
Letné zeleninové ragú
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pečená jahňacina s mandľami
Losos s cuketovou krustou
Mediteránska rapsódia
Polievka z bôbu
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Polievka z rukoly a kreviet
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracie tyčinky v kečupe
Šošovicová polievka so špenátom
Kuracie prsia pečené v rúre
Sladká bravčová panenka
Kuracie fajitas
Špagety zo Stredomoria
Pohánka s klobásou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Nové zemiaky s Ajvarom
Ovocný šalát s kuracinou
Bravčové kotlety s kuskusom
Zapečené špagety s tuniakom
Ravioly so šalviou
Rolky z roštenky so zeleninou
Pikantná rybacia zmes
Cestovinový šalát so surimi
Teľacie kotlety so zeleninou
Grilované rebierka
Mrkvová polievka
Párky v slanine
Morčacina s citrónom a oreganom
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si toto ľahké a osviežujúce jedlo v letných mesiacoh. Zeleninu môžete pokvapkať kvalitným olivovým olejom, pretože vitamíny sa rozpúšťajú v tukoch.

Suroviny

500 g Podravka cestovín (farfalle)
1 konzerva čiernych olív
1 červená kapia
1 čili paprika - podľa chuti
500 g cherry paradajok
1 uhorka
Podravka na šalát
čerstvý kozí syr
soľ
korenie
olivový olej

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale "al dente" (akurát na zub). 
  • 2 Nakrájame si zeleninu na drobné kocky, olivy na kolieska. Uvarené cestoviny scedíme, jemne polejeme olejom a primiešame nakrájanú a okorenenú zeleninu.
  • 3 Posypeme Podravkou na šalát. Nakoniec ozdobíme kozím syrom, ktorý veľmi dobre doplní chuť celého jedla.

Porcia

Môžeme podávať ako hlavné teplé jedlo, ale i ako studené občerstvenie.

Malé tajomstvá

Kozí syr je ľahko stráviteľný, obsahuje veľa vápnika a posilňuje imunitu. Najkvalitnejší kozí syr môžeme kúpiť na konci jari a v lete.

Zdieľať s priateľmi