Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Cestoviny farfalle s kozím syrom

Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Špagety zo Stredomoria
Biela treska
Mrkvová polievka
Grilovaný hamburger
Tuniakový šalát
Pikantné bravčové závitky
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilované rebierka
Pečená jahňacina s mandľami
Paradajková polievka
Polievka s mäsovými guličkami
Ražniči z lososa
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pohánka s klobásou
Biela ryba s fazuľou
Lahodné pečené zemiaky
Sladká bravčová panenka
Hubový guľáš
Kuracie mäso na thajský spôsob
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Vyprážaný syr
Pizza v zemiakoch
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kuracie mäso so zeleninou
Ovocný šalát s kuracinou
Kuracie tyčinky v kečupe
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Cestovinový šalát so surimi
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Šošovicová polievka so špenátom
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Mediteránska rapsódia
Losos s cuketovou krustou
Teľacie kotlety so zeleninou
Tournedos s maslovou zeleninou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Polievka z fazuľových strukov
Caponata a lá Podravka
Rizoto na španielsky spôsob
Okúzľujúce letné kurča
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Lasagne z panvice
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Rolky z roštenky so zeleninou
Kuracie fajitas
Tekvicová polievka s jablkom
Polievka z rukoly a kreviet
Zeleninové špízy
Treska s vajíčkovým šalátom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Letné zeleninové ragú
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Guláš z cíceru a mangoldu
Bravčová panenka so zeleninou
Ravioly so šalviou
Cuketové jednohubky
Špagety s jesennou omáčkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Bravčové kotlety s kuskusom
Párky v slanine
Hrachová polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pikantná rybacia zmes
Polievka z bôbu
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si toto ľahké a osviežujúce jedlo v letných mesiacoh. Zeleninu môžete pokvapkať kvalitným olivovým olejom, pretože vitamíny sa rozpúšťajú v tukoch.

Suroviny

500 g Podravka cestovín (farfalle)
1 konzerva čiernych olív
1 červená kapia
1 čili paprika - podľa chuti
500 g cherry paradajok
1 uhorka
Podravka na šalát
čerstvý kozí syr
soľ
korenie
olivový olej

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale "al dente" (akurát na zub). 
  • 2 Nakrájame si zeleninu na drobné kocky, olivy na kolieska. Uvarené cestoviny scedíme, jemne polejeme olejom a primiešame nakrájanú a okorenenú zeleninu.
  • 3 Posypeme Podravkou na šalát. Nakoniec ozdobíme kozím syrom, ktorý veľmi dobre doplní chuť celého jedla.

Porcia

Môžeme podávať ako hlavné teplé jedlo, ale i ako studené občerstvenie.

Malé tajomstvá

Kozí syr je ľahko stráviteľný, obsahuje veľa vápnika a posilňuje imunitu. Najkvalitnejší kozí syr môžeme kúpiť na konci jari a v lete.

Zdieľať s priateľmi