Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Cestoviny na stredomorský spôsob

Paradajková polievka
Nové zemiaky s Ajvarom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pečená jahňacina s mandľami
Lahodné pečené zemiaky
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Kuracie mäso so zeleninou
Cestovinový šalát so surimi
Rolky z roštenky so zeleninou
Ravioly so šalviou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Hubový guľáš
Hrachová polievka
Grilované rebierka
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Letné zeleninové ragú
Okúzľujúce letné kurča
Zeleninové špízy
Zapečené špagety s tuniakom
Losos s cuketovou krustou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Biela ryba s fazuľou
Vyprážaný syr
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Biela treska
Pikantné bravčové závitky
Ražniči z lososa
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Treska s vajíčkovým šalátom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Šošovicová polievka so špenátom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Tekvicová polievka s jablkom
Ovocný šalát s kuracinou
Morčacina s citrónom a oreganom
Špagety zo Stredomoria
Mediteránska rapsódia
Špagety s jesennou omáčkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Párky v slanine
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kuracie tyčinky v kečupe
Tuniakový šalát
Mrkvová polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Sladká bravčová panenka
Kuracie fajitas
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Cuketové jednohubky
Polievka z fazuľových strukov
Pikantná rybacia zmes
Pohánka s klobásou
Polievka s mäsovými guličkami
Lasagne z panvice
Tournedos s maslovou zeleninou
Polievka z bôbu
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Guláš z cíceru a mangoldu
Rizoto na španielsky spôsob
Polievka z rukoly a kreviet
Teľacie kotlety so zeleninou
Pizza v zemiakoch
Caponata a lá Podravka
Grilovaný hamburger
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Bravčová panenka so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

S chutným stredomorským jedlom si užijete deň naplno. Prekvapí vás jeho delikátna chuť a rýchla príprava.

Suroviny

50 ml olivového oleja
100 g mladej cibuľky
200 g čiernych olív
150 g sušených paradajok
1 lyžička kapár
1 kocka Zeleninového bujónu Podravka
500 ml vody
500 g Podravka cestovín (penne)
mandľové lupienky

Použili sme

Zeleninový bujón

Zeleninový bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Na olivovom oleji opražíme nakrájanú cibuľku. Pridáme olivy a sušené paradajky.
  • 2 Necháme opiecť, pridáme kapary a zalejeme horúcou vodou. Pridáme kocku zeleninového bujónu, zamiešame a necháme chvíľu dusiť.
  • 3 V druhom hrnci si pripravíme cestoviny - "al dente", podľa návodu na použitie. Uvarené cestoviny zmiešame s hotovou zmesou.

Porcia

Na záver posypeme mandľami, ktoré môžeme predtým opražiť na panvici.

Zdieľať s priateľmi