Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Cestoviny na stredomorský spôsob

Sladká bravčová panenka
Pohánka s klobásou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Polievka s mäsovými guličkami
Špagety zo Stredomoria
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Ovocný šalát s kuracinou
Kuracie mäso so zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Pikantné bravčové závitky
Morčacina s citrónom a oreganom
Párky v slanine
Losos s cuketovou krustou
Kuracie tyčinky v kečupe
Bravčová panenka so zeleninou
Mediteránska rapsódia
Vyprážaný syr
Kuracie fajitas
Rizoto na španielsky spôsob
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Cestovinový šalát so surimi
Kuracie prsia pečené v rúre
Letné zeleninové ragú
Polievka z bôbu
Grilované rebierka
Polievka z fazuľových strukov
Ražniči z lososa
Ravioly so šalviou
Šošovicová polievka so špenátom
Špagety s jesennou omáčkou
Zeleninové špízy
Grilovaný hamburger
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Tuniakový šalát
Pizza v zemiakoch
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Biela treska
Zapečené špagety s tuniakom
Polievka z rukoly a kreviet
Kuracie mäso na thajský spôsob
Pečená jahňacina s mandľami
Chutný šalát z opečených zemiakov
Lahodné pečené zemiaky
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Treska s vajíčkovým šalátom
Lasagne z panvice
Hrachová polievka
Mrkvová polievka
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Hubový guľáš
Tournedos s maslovou zeleninou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Biela ryba s fazuľou
Guláš z cíceru a mangoldu
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Bravčové kotlety s kuskusom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Cuketové jednohubky
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Okúzľujúce letné kurča
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Teľacie kotlety so zeleninou
Rolky z roštenky so zeleninou
Pikantná rybacia zmes
Caponata a lá Podravka
Tekvicová polievka s jablkom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Paradajková polievka
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Viac receptov pre túto náladu

S chutným stredomorským jedlom si užijete deň naplno. Prekvapí vás jeho delikátna chuť a rýchla príprava.

Suroviny

50 ml olivového oleja
100 g mladej cibuľky
200 g čiernych olív
150 g sušených paradajok
1 lyžička kapár
1 kocka Zeleninového bujónu Podravka
500 ml vody
500 g Podravka cestovín (penne)
mandľové lupienky

Použili sme

Zeleninový bujón

Zeleninový bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Na olivovom oleji opražíme nakrájanú cibuľku. Pridáme olivy a sušené paradajky.
  • 2 Necháme opiecť, pridáme kapary a zalejeme horúcou vodou. Pridáme kocku zeleninového bujónu, zamiešame a necháme chvíľu dusiť.
  • 3 V druhom hrnci si pripravíme cestoviny - "al dente", podľa návodu na použitie. Uvarené cestoviny zmiešame s hotovou zmesou.

Porcia

Na záver posypeme mandľami, ktoré môžeme predtým opražiť na panvici.

Zdieľať s priateľmi