Ponuka Vyhľadať

Začínajúca odznovu

Cestoviny na stredomorský spôsob

Paradajkové košíčky so pšenom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Ravioly so šalviou
Vyprážaný syr
Losos s cuketovou krustou
Rizoto na španielsky spôsob
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Ryžové guľôčky
Caponata a lá Podravka
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Šalát z grilovanej zeleniny
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Polievka z rukoly a kreviet
Sójový šalát s tuniakom
Biela ryba s kuskusom
Zeleninové špízy
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Gyros šalát
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Mrkvová polievka
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Polievka z fazuľových strukov
Tuniak so zeleninou
Farebný jarný šalát
Strukovinový šalát so zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Grilované paradajky
Tuniakový šalát
Hríbová mrvenička
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Tekvicová polievka s jablkom
Šošovicová krémová polievka
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Cestovinový šalát so surimi
Ražniči z lososa
Pečený losos v medovej omáčke
Letné zeleninové ragú
Ochutená ryža
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilované tofu
Ružičková polievka
Kuracie prsia pečené v rúre
Teplý zeleninový šalát
Špagety zo Stredomoria
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Paradajková polievka
Cviklové krupoto s bielou rybou
Tabouleh
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Opekaná zelenina
Paradajková polievka s bazalkou
Viac receptov pre túto náladu

S chutným stredomorským jedlom si užijete deň naplno. Prekvapí vás jeho delikátna chuť a rýchla príprava.

Suroviny

50 ml olivového oleja
100 g mladej cibuľky
200 g čiernych olív
150 g sušených paradajok
1 lyžička kapár
1 kocka Zeleninového bujónu Podravka
500 ml vody
500 g Podravka cestovín (penne)
mandľové lupienky

Použili sme

Zeleninový bujón

Zeleninový bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Na olivovom oleji opražíme nakrájanú cibuľku. Pridáme olivy a sušené paradajky.
  • 2 Necháme opiecť, pridáme kapary a zalejeme horúcou vodou. Pridáme kocku zeleninového bujónu, zamiešame a necháme chvíľu dusiť.
  • 3 V druhom hrnci si pripravíme cestoviny - "al dente", podľa návodu na použitie. Uvarené cestoviny zmiešame s hotovou zmesou.

Porcia

Na záver posypeme mandľami, ktoré môžeme predtým opražiť na panvici.

Zdieľať s priateľmi