Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Chilli con carne

Sladká bravčová panenka
Hovädzí steak so zeleninou
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Polievka z bôbu
Plnené kuracie stehná
Kurča na bielom víne
Klasický burger
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Kura na pive
Kuracie prsia pečené v rúre
Pochúťka s Ajvarom
Morčacie prsia s jablkami
Kotlovina
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Kačica na pomarančoch
Hŕstková polievka s paradajkami
Špagety s cuketou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Rýchle lasagne
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Medové teľacie kotlety
Netradičný hamburger
Pivný guláš
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Voňavé pečené zemiaky
Pikantné bravčové závitky
Fish&Chips v tortille
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Jahňacie so šalviovým medom
Morčacie rolky s ryžou
Zeleninové chipsy
Bravčové kotlety s kuskusom
Kura na sladko
Grilovaný hamburger
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Mäsové guľky s omáčkou
Jaipur kari
Pizza v zemiakoch
Kurací paprikáš
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Rezne s chutnou omáčkou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Morčací hamburger
Zemiakové placky
Medailónky s hnedou ryžou
Kura na pivovej fľaši
Papriky plnené rizotom
Grilovaná krkovička
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Lasagne z panvice
Rolky z roštenky so zeleninou
Hubový guľáš
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Grilované rebierka
Carbonara so špenátom
Párky v slanine
Viac receptov pre túto náladu

To najlepšie chilli con carne by malo byť husté a šťavnaté. S kúskom horkej čokolády je tým najlepším jedlom pri posedení s priateľmi.

Suroviny

300 g mletého mäsa (bravčového, hovädzieho)
200 g uvarenej Lagris červenej fazule
20 g slaniny alebo údeného mäsa
1 pikantná červená paprička
2 lyžičky Podravky ochucovadla Pikant

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby30 min

  • 1 Na oleji orestujeme mleté mäso, pridáme na kocky nakrájanú slaninu alebo údené mäso a zľahka orestujeme.
  • 2 Pridáme uvarenú fazuľu, ktorú sme pripravili podľa návodu, dolejeme 400 ml vlažnej vody, premiešame Podravkou ochucovadlom Pikant a nakrájanou papričkou.
  • 3 Dobre premiešame a varíme ešte 10 minút.

Porcia

Podávame teplé s čerstvým chlebom.

Malé tajomstvá

Tajná ingrediencia: Na konci pridajte 2 kocky horkej čokolády.

Zdieľať s priateľmi