Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Cuketové jednohubky

Grilovaný hamburger
Chutný šalát z opečených zemiakov
Zapečené špagety s tuniakom
Ražniči z lososa
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Tournedos s maslovou zeleninou
Šošovicová polievka so špenátom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Sladká bravčová panenka
Tuniakový šalát
Polievka z fazuľových strukov
Pizza v zemiakoch
Špagety zo Stredomoria
Ovocný šalát s kuracinou
Polievka s mäsovými guličkami
Grilované rebierka
Cestovinový šalát so surimi
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kuracie mäso so zeleninou
Jemný hubový guláš
Pikantné bravčové závitky
Pikantná rybacia zmes
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pečená jahňacina s mandľami
Hrachová polievka
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Párky v slanine
Biela treska
Kuracie fajitas
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Tekvicová polievka s jablkom
Letné zeleninové ragú
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Lahodné pečené zemiaky
Kurča na bielom víne
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Treska s vajíčkovým šalátom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zeleninové špízy
Špagety s jesennou omáčkou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Caponata a lá Podravka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Rolky z roštenky so zeleninou
Hubový guľáš
Vyprážaný syr
Mrkvová polievka
Nové zemiaky s Ajvarom
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Mediteránska rapsódia
Biela ryba s fazuľou
Polievka z bôbu
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pohánka s klobásou
Kuracie tyčinky v kečupe
Polievka z rukoly a kreviet
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Morčacina s citrónom a oreganom
Lasagne z panvice
Rizoto na španielsky spôsob
Ravioly so šalviou
Paradajková polievka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Losos s cuketovou krustou
Bravčové kotlety s kuskusom
Bravčová panenka so zeleninou
Guláš z cíceru a mangoldu
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Okúzľujúce letné kurča
Teľacie kotlety so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Studené jednohubky z tekvice alebo baklažánu sú perfektným jedlom, ak pripravujete doma nejakú párty alebo čakáte dôležitých hostí, ktorých chcete ohúriť.

Suroviny

2 - 3 stredné cukety
2 lyžice olivového oleja
150 g syra ricotta
160 g Eva tuniaka v olivovom oleji
1 lyžička Podravka Natur ochucovadla Stredomorie
1 lyžica nasekanej petržlenovej vňate

Použili sme

Podravka NATUR ochucovadlo Stredomorie

Podravka NATUR ochucovadlo Stredomorie

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Cukety nakrájame na dlhé, tenké plátky a opečieme ich na naolejovanej panvici (môže byť aj grilovacia). Keď trošku zmäknú, dajú sa ohnúť, tak ich presunieme na papierový obrúsok, aby sa zbavili tuku.
  • 2 Syr, tuniak, Podravku Natur a petržlenovú vňať spolu poriadne zmiešame a vytvoríme tak plnku. Na každý jeden plátok cukety dáme za lyžicu plnky a zrolujeme ho.
  • 3 Toto zopakujeme s každým plátkom cukety a spevníme ich špáradlom.

Tip

Ak chcete trošku zmeniť chuť, môžete cuketu zameniť za mladý baklažán.

Porcia

Necháme v chladničke, dokým ich nebudeme podávať. Podávame ako predjedlo.

Zdieľať s priateľmi