Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Cuketové jednohubky

Ovocný šalát s kuracinou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Pohánka s klobásou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Okúzľujúce letné kurča
Treska s vajíčkovým šalátom
Tuniakový šalát
Nové zemiaky s Ajvarom
Ravioly so šalviou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Párky v slanine
Kuracie prsia pečené v rúre
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pečená jahňacina s mandľami
Biela ryba s fazuľou
Polievka s mäsovými guličkami
Lasagne z panvice
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Zapečené špagety s tuniakom
Grilovaný hamburger
Biela treska
Cestovinový šalát so surimi
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Hrachová polievka
Lahodné pečené zemiaky
Vyprážaný syr
Sladká bravčová panenka
Tournedos s maslovou zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Bravčová panenka so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Teľacie kotlety so zeleninou
Šošovicová polievka so špenátom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kuracie mäso so zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Polievka z fazuľových strukov
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Tekvicová polievka s jablkom
Špagety s jesennou omáčkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Špagety zo Stredomoria
Kuracie fajitas
Pikantná rybacia zmes
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kuracie tyčinky v kečupe
Ražniči z lososa
Hubový guľáš
Polievka z rukoly a kreviet
Grilované rebierka
Pizza v zemiakoch
Paradajková polievka
Polievka z bôbu
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Caponata a lá Podravka
Mrkvová polievka
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Rolky z roštenky so zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Zeleninové špízy
Pikantné bravčové závitky
Cestoviny na stredomorský spôsob
Mediteránska rapsódia
Guláš z cíceru a mangoldu
Letné zeleninové ragú
Viac receptov pre túto náladu

Studené jednohubky z tekvice alebo baklažánu sú perfektným jedlom, ak pripravujete doma nejakú párty alebo čakáte dôležitých hostí, ktorých chcete ohúriť.

Suroviny

2 - 3 stredné cukety
2 lyžice olivového oleja
150 g syra ricotta
160 g Eva tuniaka v olivovom oleji
1 lyžička Podravka Natur ochucovadla Stredomorie
1 lyžica nasekanej petržlenovej vňate

Použili sme

Podravka NATUR ochucovadlo Stredomorie

Podravka NATUR ochucovadlo Stredomorie

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Cukety nakrájame na dlhé, tenké plátky a opečieme ich na naolejovanej panvici (môže byť aj grilovacia). Keď trošku zmäknú, dajú sa ohnúť, tak ich presunieme na papierový obrúsok, aby sa zbavili tuku.
  • 2 Syr, tuniak, Podravku Natur a petržlenovú vňať spolu poriadne zmiešame a vytvoríme tak plnku. Na každý jeden plátok cukety dáme za lyžicu plnky a zrolujeme ho.
  • 3 Toto zopakujeme s každým plátkom cukety a spevníme ich špáradlom.

Tip

Ak chcete trošku zmeniť chuť, môžete cuketu zameniť za mladý baklažán.

Porcia

Necháme v chladničke, dokým ich nebudeme podávať. Podávame ako predjedlo.

Zdieľať s priateľmi