Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Cuketové jednohubky

Cestoviny farfalle s kozím syrom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Tournedos s maslovou zeleninou
Šošovicová polievka so špenátom
Hubový guľáš
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Tekvicová polievka s jablkom
Mrkvová polievka
Pizza v zemiakoch
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Grilovaný hamburger
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Mediteránska rapsódia
Pohánka s klobásou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Letné zeleninové ragú
Špagety zo Stredomoria
Ražniči z lososa
Caponata a lá Podravka
Tuniakový šalát
Cestovinový šalát so surimi
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Párky v slanine
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracie mäso na thajský spôsob
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kuracie fajitas
Pečená jahňacina s mandľami
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Lahodné pečené zemiaky
Ravioly so šalviou
Polievka s mäsovými guličkami
Polievka z rukoly a kreviet
Biela treska
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Treska s vajíčkovým šalátom
Vyprážaný syr
Polievka z fazuľových strukov
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Zeleninové špízy
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Guláš z cíceru a mangoldu
Grilované rebierka
Hrachová polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Polievka z bôbu
Sladká bravčová panenka
Teľacie kotlety so zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Losos s cuketovou krustou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Pikantná rybacia zmes
Lasagne z panvice
Morčacina s citrónom a oreganom
Ovocný šalát s kuracinou
Biela ryba s fazuľou
Špagety s jesennou omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Kuracie mäso so zeleninou
Bravčová panenka so zeleninou
Paradajková polievka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pikantné bravčové závitky
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kuracie prsia pečené v rúre
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Nové zemiaky s Ajvarom
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracie tyčinky v kečupe
Viac receptov pre túto náladu

Studené jednohubky z tekvice alebo baklažánu sú perfektným jedlom, ak pripravujete doma nejakú párty alebo čakáte dôležitých hostí, ktorých chcete ohúriť.

Suroviny

2 - 3 stredné cukety
2 lyžice olivového oleja
150 g syra ricotta
160 g Eva tuniaka v olivovom oleji
1 lyžička Podravka Natur ochucovadla Stredomorie
1 lyžica nasekanej petržlenovej vňate

Použili sme

Podravka NATUR ochucovadlo Stredomorie

Podravka NATUR ochucovadlo Stredomorie

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Cukety nakrájame na dlhé, tenké plátky a opečieme ich na naolejovanej panvici (môže byť aj grilovacia). Keď trošku zmäknú, dajú sa ohnúť, tak ich presunieme na papierový obrúsok, aby sa zbavili tuku.
  • 2 Syr, tuniak, Podravku Natur a petržlenovú vňať spolu poriadne zmiešame a vytvoríme tak plnku. Na každý jeden plátok cukety dáme za lyžicu plnky a zrolujeme ho.
  • 3 Toto zopakujeme s každým plátkom cukety a spevníme ich špáradlom.

Tip

Ak chcete trošku zmeniť chuť, môžete cuketu zameniť za mladý baklažán.

Porcia

Necháme v chladničke, dokým ich nebudeme podávať. Podávame ako predjedlo.

Zdieľať s priateľmi