Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Dokonalá zelenina pečená v rúre

Kuracie tyčinky v kečupe
Kuracie prsia pečené v rúre
Kuracie mäso na thajský spôsob
Kuracie fajitas
Grilované rebierka
Bravčové kotlety s kuskusom
Polievka z bôbu
Párky v slanine
Zapečené špagety s tuniakom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Tuniakový šalát
Zeleninové špízy
Pizza v zemiakoch
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Teľacie kotlety so zeleninou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Jemný hubový guláš
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Hubový guľáš
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Hrachová polievka
Cuketové jednohubky
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Nové zemiaky s Ajvarom
Pikantné bravčové závitky
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Letné zeleninové ragú
Pečená jahňacina s mandľami
Ravioly so šalviou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ovocný šalát s kuracinou
Pikantná rybacia zmes
Chutný šalát z opečených zemiakov
Treska s vajíčkovým šalátom
Mediteránska rapsódia
Kuracie mäso so zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Polievka z rukoly a kreviet
Biela ryba s fazuľou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Špagety zo Stredomoria
Polievka s mäsovými guličkami
Caponata a lá Podravka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Bravčová panenka so zeleninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Paradajková polievka
Biela treska
Rolky z roštenky so zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Grilovaný hamburger
Vyprážaný syr
Kurča na bielom víne
Morčacina s citrónom a oreganom
Lasagne z panvice
Losos s cuketovou krustou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Šošovicová polievka so špenátom
Rizoto na španielsky spôsob
Sladká bravčová panenka
Cestovinový šalát so surimi
Guláš z cíceru a mangoldu
Polievka z fazuľových strukov
Ražniči z lososa
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pohánka s klobásou
Tournedos s maslovou zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Mrkvová polievka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Špagety s jesennou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Toto zapečené jedlo zo zeleniny si môžete pripraviť ako hlavné jedlo alebo ako prílohu. V oboch prípadoch budú chutiť rovnako dokonale.

Suroviny

1 kg zemiakov
1 červená paprika (150 g)
150 g zeleru
2 mrkvy (200 g)
1 cuketa (150 g)
1 cibuľa (100 g)
1 florentský fenikel (150 g)
15 g Podravky na pečenú zeleninu
5 polievkových lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 6 osoby60 min

  • 1 Zeleninu nakrájame a rovnomerne rozmiestnime vo veľkej zapekacej mise alebo pekáči, posypeme Podravkou na pečenú zeleninu a premiešame.
  • 2 Polejeme olivovým olejom a zeleninu pečieme zhruba 50 minút v rúre vyhriatej na 200 °C.
  • 3 Podávame teplé ako hlavné jedlo alebo ako prílohu s pečeným mäsom.

Malé tajomstvá

Pokiaľ používate zeleninu s veľkým obsahom vody, ako je napríklad cuketa, pridajte ju k pečúcej sa zelenine, posypanú Podravkou na pečenie, až na posledných 15 minút pečenia.

Zdieľať s priateľmi