Ponuka Vyhľadať

Začínajúca odznovu

Dokonalá zelenina pečená v rúre

Ravioly so šalviou
Grilované tofu
Cestovinový šalát so surimi
Tekvicová polievka s jablkom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Kuracie prsia pečené v rúre
Zeleninové špízy
Caponata a lá Podravka
Teplý zeleninový šalát
Mäsové guľky s omáčkou
Gyros šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Šošovicová krémová polievka
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Opekaná zelenina
Paradajková polievka
Paradajkové košíčky so pšenom
Rizoto na španielsky spôsob
Hríbová mrvenička
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Ružičková polievka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Polievka z fazuľových strukov
Ryžové guľôčky
Letné zeleninové ragú
Ražniči z lososa
Polievka z rukoly a kreviet
Mrkvová polievka
Pečený losos v medovej omáčke
Vyprážaný syr
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Farebný jarný šalát
Strukovinový šalát so zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Morčacina s citrónom a oreganom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Ochutená ryža
Cestoviny na stredomorský spôsob
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Tuniak so zeleninou
Tuniakový šalát
Tabouleh
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Špagety zo Stredomoria
Biela ryba s kuskusom
Grilované paradajky
Lahodné pečené zemiaky
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Sójový šalát s tuniakom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Viac receptov pre túto náladu

Toto zapečené jedlo zo zeleniny si môžete pripraviť ako hlavné jedlo alebo ako prílohu. V oboch prípadoch budú chutiť rovnako dokonale.

Suroviny

1 kg zemiakov
1 červená paprika (150 g)
150 g zeleru
2 mrkvy (200 g)
1 cuketa (150 g)
1 cibuľa (100 g)
1 florentský fenikel (150 g)
15 g Podravky na pečenú zeleninu
5 polievkových lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 6 osoby60 min

  • 1 Zeleninu nakrájame a rovnomerne rozmiestnime vo veľkej zapekacej mise alebo pekáči, posypeme Podravkou na pečenú zeleninu a premiešame.
  • 2 Polejeme olivovým olejom a zeleninu pečieme zhruba 50 minút v rúre vyhriatej na 200 °C.
  • 3 Podávame teplé ako hlavné jedlo alebo ako prílohu s pečeným mäsom.

Malé tajomstvá

Pokiaľ používate zeleninu s veľkým obsahom vody, ako je napríklad cuketa, pridajte ju k pečúcej sa zelenine, posypanú Podravkou na pečenie, až na posledných 15 minút pečenia.

Zdieľať s priateľmi