Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Farebný jarný šalát

Cestovinový šalát so surimi
Paradajková polievka
Strukovinový šalát so zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Paradajková polievka s bazalkou
Špagety zo Stredomoria
Grilované paradajky
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Teplý zeleninový šalát
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Tabouleh
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Šošovicová krémová polievka
Pečený losos v medovej omáčke
Letné zeleninové ragú
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Hríbová mrvenička
Biela ryba s kuskusom
Morčacina s citrónom a oreganom
Ražniči z lososa
Tuniakový šalát
Grilované tofu
Lahodné pečené zemiaky
Ochutená ryža
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Kuracie prsia pečené v rúre
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Polievka z rukoly a kreviet
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Opekaná zelenina
Pochúťka s Ajvarom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Losos s cuketovou krustou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Zeleninové špízy
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Mrkvová polievka
Gyros šalát
Tuniak so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Vyprážaný syr
Šalát z grilovanej zeleniny
Caponata a lá Podravka
Ryžové guľôčky
Ružičková polievka
Sójový šalát s tuniakom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Paradajkové košíčky so pšenom
Tekvicová polievka s jablkom
Polievka z fazuľových strukov
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Ravioly so šalviou
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si tento farebný šalát a osviežte si každodenné čaro.

Suroviny

1 malá hlava bielej kapusty
1 zväzok reďkovky
200 g červenej cibule
4 vajcia
štipka soli
2 lyžice olivového oleja
2 lyžice vínneho octu
1 lyžica Podravky Natur na šalát
4 krajce chleba

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Kapustu nakrájame najemno. Reďkovku a cibuľu nakrájame na tenké plátky.
  • 2 Vajcia povaríme vo vriacej, osolenej vode cca 10 minút.Uvarené vajcia necháme vychladnúť, obielime a nakrájame na plátky.
  • 3 Zmiešame olivový olej s octom a Podravkou Natur.
  • 4 Všetko spolu zmiešame, prelejeme pripravenou zálievkou a zľahka premiešame.

Tip

Opražené kocky chleba môžete pokvapkať olivovým olejom.

Porcia

Podávame posypaný opraženými kockami chleba.

Zdieľať s priateľmi