Ponuka Vyhľadať

Začínajúca odznovu

Farebný jarný šalát

Tekvicová polievka s jablkom
Losos s cuketovou krustou
Polievka z rukoly a kreviet
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilované tofu
Mäsové guľky s omáčkou
Biela ryba s kuskusom
Mrkvová polievka
Strukovinový šalát so zeleninou
Tabouleh
Hríbová mrvenička
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Pečený losos v medovej omáčke
Ryžové guľôčky
Ochutená ryža
Vyprážaný syr
Polievka z fazuľových strukov
Zeleninové špízy
Rizoto na španielsky spôsob
Cviklové krupoto s bielou rybou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Ružičková polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Caponata a lá Podravka
Šalát z grilovanej zeleniny
Paradajková polievka
Paradajková polievka s bazalkou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Špagety zo Stredomoria
Gyros šalát
Opekaná zelenina
Lahodné pečené zemiaky
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cestovinový šalát so surimi
Grilované paradajky
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Ražniči z lososa
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Tuniakový šalát
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Šošovicová krémová polievka
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Tuniak so zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Ravioly so šalviou
Letné zeleninové ragú
Sójový šalát s tuniakom
Paradajkové košíčky so pšenom
Teplý zeleninový šalát
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si tento farebný šalát a osviežte si každodenné čaro.

Suroviny

1 malá hlava bielej kapusty
1 zväzok reďkovky
200 g červenej cibule
4 vajcia
štipka soli
2 lyžice olivového oleja
2 lyžice vínneho octu
1 lyžica Podravky Natur na šalát
4 krajce chleba

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Kapustu nakrájame najemno. Reďkovku a cibuľu nakrájame na tenké plátky.
  • 2 Vajcia povaríme vo vriacej, osolenej vode cca 10 minút.Uvarené vajcia necháme vychladnúť, obielime a nakrájame na plátky.
  • 3 Zmiešame olivový olej s octom a Podravkou Natur.
  • 4 Všetko spolu zmiešame, prelejeme pripravenou zálievkou a zľahka premiešame.

Tip

Opražené kocky chleba môžete pokvapkať olivovým olejom.

Porcia

Podávame posypaný opraženými kockami chleba.

Zdieľať s priateľmi