Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku

Hrachová polievka
Šošovicová polievka so špenátom
Treska s vajíčkovým šalátom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Vyprážaný syr
Zeleninové špízy
Grilované rebierka
Pikantná rybacia zmes
Pikantné bravčové závitky
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Špagety zo Stredomoria
Hubový guľáš
Morčacina s citrónom a oreganom
Cuketové jednohubky
Ravioly so šalviou
Zapečené špagety s tuniakom
Pohánka s klobásou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Biela ryba s fazuľou
Losos s cuketovou krustou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Kuracie fajitas
Okúzľujúce letné kurča
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracie prsia pečené v rúre
Sladká bravčová panenka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Tekvicová polievka s jablkom
Špagety s jesennou omáčkou
Caponata a lá Podravka
Teľacie kotlety so zeleninou
Pečená jahňacina s mandľami
Guláš z cíceru a mangoldu
Polievka z rukoly a kreviet
Polievka z bôbu
Mediteránska rapsódia
Cestoviny na stredomorský spôsob
Polievka s mäsovými guličkami
Tournedos s maslovou zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Jemný hubový guláš
Biela treska
Ovocný šalát s kuracinou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kuracie mäso so zeleninou
Párky v slanine
Cestovinový šalát so surimi
Tuniakový šalát
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Pizza v zemiakoch
Kurča na bielom víne
Lahodné pečené zemiaky
Bravčové kotlety s kuskusom
Lasagne z panvice
Ražniči z lososa
Paradajková polievka
Grilovaný hamburger
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracie tyčinky v kečupe
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Rolky z roštenky so zeleninou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Polievka z fazuľových strukov
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Letné zeleninové ragú
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Mrkvová polievka
Bravčová panenka so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Zeleninové fašírky sú jedlom, ktoré si môžete pripraviť z vašej obľúbenej zeleniny, alebo z tej, ktorú nájdete doma v chladničke.

Suroviny

350 g póru
450 g mrkvy
300 g zemiakov
štipku soli
1 lyžica ochucovadla Podravka Natur
100 g múky
100 g strúhanky
olej na vyprážanie

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Pór umyjeme, nakrájame na krúžky a dáme do hrnca.
  • 2 Mrkvu a zemiaky očistíme, ošúpeme, nakrájame na kocky a dáme do hrnca k póru. Zalejeme vodou, pridáme štipku soli a varíme na miernom ohni približne 15 minút.
  • 3 Uvarenú zeleninu scedíme a zmiešame s múkou a 50 g strúhanky.
  • 4 Všetko dobre premiešame a rukami vytvarujeme fašírky.
  • 5 Pripravené fašírky obalíme vo zvyšnej strúhanke a v oleji vypražíme dohneda.

Tip

Mrkvu môžete zameniť za tekvicu, pór za kel alebo môžete použiť vašu obľúbenú kombináciu zeleniny.

Porcia

Fašírky podávame s obľúbenou prílohou (ryža, zemiaky, bulgur,...) a šalátom.

Zdieľať s priateľmi