Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku

Zeleninové špízy
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Grilované tofu
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Gyros šalát
Pochúťka s Ajvarom
Paradajková polievka s bazalkou
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Caponata a lá Podravka
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Paradajkové košíčky so pšenom
Opekaná zelenina
Ochutená ryža
Cviklové krupoto s bielou rybou
Tabouleh
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Ryžové guľôčky
Rizoto na španielsky spôsob
Letné zeleninové ragú
Ravioly so šalviou
Mäsové guľky s omáčkou
Mrkvová polievka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Cestovinový šalát so surimi
Cestoviny na stredomorský spôsob
Farebný jarný šalát
Tekvicová polievka s jablkom
Hríbová mrvenička
Teplý zeleninový šalát
Polievka z rukoly a kreviet
Vyprážaný syr
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Tuniakový šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Pečený losos v medovej omáčke
Sójový šalát s tuniakom
Kuracie prsia pečené v rúre
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Ružičková polievka
Losos s cuketovou krustou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Biela ryba s kuskusom
Šošovicová krémová polievka
Ražniči z lososa
Lahodné pečené zemiaky
Tuniak so zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Strukovinový šalát so zeleninou
Paradajková polievka
Grilované paradajky
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Viac receptov pre túto náladu

Zeleninové fašírky sú jedlom, ktoré si môžete pripraviť z vašej obľúbenej zeleniny, alebo z tej, ktorú nájdete doma v chladničke.

Suroviny

350 g póru
450 g mrkvy
300 g zemiakov
štipku soli
1 lyžica ochucovadla Podravka Natur
100 g múky
100 g strúhanky
olej na vyprážanie

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Pór umyjeme, nakrájame na krúžky a dáme do hrnca.
  • 2 Mrkvu a zemiaky očistíme, ošúpeme, nakrájame na kocky a dáme do hrnca k póru. Zalejeme vodou, pridáme štipku soli a varíme na miernom ohni približne 15 minút.
  • 3 Uvarenú zeleninu scedíme a zmiešame s múkou a 50 g strúhanky.
  • 4 Všetko dobre premiešame a rukami vytvarujeme fašírky.
  • 5 Pripravené fašírky obalíme vo zvyšnej strúhanke a v oleji vypražíme dohneda.

Tip

Mrkvu môžete zameniť za tekvicu, pór za kel alebo môžete použiť vašu obľúbenú kombináciu zeleniny.

Porcia

Fašírky podávame s obľúbenou prílohou (ryža, zemiaky, bulgur,...) a šalátom.

Zdieľať s priateľmi