Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku

Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Polievka z rukoly a kreviet
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Lahodné pečené zemiaky
Biela ryba s fazuľou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Ovocný šalát s kuracinou
Hubový guľáš
Polievka s mäsovými guličkami
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Polievka z bôbu
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Cuketové jednohubky
Rolky z roštenky so zeleninou
Pohánka s klobásou
Nové zemiaky s Ajvarom
Kuracie prsia pečené v rúre
Ravioly so šalviou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Caponata a lá Podravka
Špagety s jesennou omáčkou
Tuniakový šalát
Teľacie kotlety so zeleninou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Letné zeleninové ragú
Lasagne z panvice
Guláš z cíceru a mangoldu
Grilované rebierka
Biela treska
Losos s cuketovou krustou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pečená jahňacina s mandľami
Bravčové kotlety s kuskusom
Rizoto na španielsky spôsob
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zeleninové špízy
Vyprážaný syr
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Mediteránska rapsódia
Tekvicová polievka s jablkom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Zapečené špagety s tuniakom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Paradajková polievka
Okúzľujúce letné kurča
Chutný šalát z opečených zemiakov
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pizza v zemiakoch
Bravčová panenka so zeleninou
Cestovinový šalát so surimi
Ražniči z lososa
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracie mäso so zeleninou
Kuracie fajitas
Špagety zo Stredomoria
Sladká bravčová panenka
Morčacina s citrónom a oreganom
Tournedos s maslovou zeleninou
Grilovaný hamburger
Pikantné bravčové závitky
Pikantná rybacia zmes
Mrkvová polievka
Kuracie tyčinky v kečupe
Šošovicová polievka so špenátom
Párky v slanine
Kuracie mäso na thajský spôsob
Hrachová polievka
Polievka z fazuľových strukov
Treska s vajíčkovým šalátom
Viac receptov pre túto náladu

Zeleninové fašírky sú jedlom, ktoré si môžete pripraviť z vašej obľúbenej zeleniny, alebo z tej, ktorú nájdete doma v chladničke.

Suroviny

350 g póru
450 g mrkvy
300 g zemiakov
štipku soli
1 lyžica ochucovadla Podravka Natur
100 g múky
100 g strúhanky
olej na vyprážanie

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Pór umyjeme, nakrájame na krúžky a dáme do hrnca.
  • 2 Mrkvu a zemiaky očistíme, ošúpeme, nakrájame na kocky a dáme do hrnca k póru. Zalejeme vodou, pridáme štipku soli a varíme na miernom ohni približne 15 minút.
  • 3 Uvarenú zeleninu scedíme a zmiešame s múkou a 50 g strúhanky.
  • 4 Všetko dobre premiešame a rukami vytvarujeme fašírky.
  • 5 Pripravené fašírky obalíme vo zvyšnej strúhanke a v oleji vypražíme dohneda.

Tip

Mrkvu môžete zameniť za tekvicu, pór za kel alebo môžete použiť vašu obľúbenú kombináciu zeleniny.

Porcia

Fašírky podávame s obľúbenou prílohou (ryža, zemiaky, bulgur,...) a šalátom.

Zdieľať s priateľmi