Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku

Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Ravioly so šalviou
Tuniakový šalát
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Biela ryba s fazuľou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Bravčové kotlety s kuskusom
Pikantné bravčové závitky
Teľacie kotlety so zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Sladká bravčová panenka
Špagety s jesennou omáčkou
Pohánka s klobásou
Vyprážaný syr
Nové zemiaky s Ajvarom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Ražniči z lososa
Párky v slanine
Pikantná rybacia zmes
Rizoto na španielsky spôsob
Lasagne z panvice
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Tekvicová polievka s jablkom
Cuketové jednohubky
Grilovaný hamburger
Polievka z fazuľových strukov
Lahodné pečené zemiaky
Polievka s mäsovými guličkami
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Mrkvová polievka
Kuracie fajitas
Cestovinový šalát so surimi
Šošovicová polievka so špenátom
Pečená jahňacina s mandľami
Polievka z bôbu
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Treska s vajíčkovým šalátom
Pizza v zemiakoch
Polievka z rukoly a kreviet
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracie prsia pečené v rúre
Tournedos s maslovou zeleninou
Mediteránska rapsódia
Grilované rebierka
Letné zeleninové ragú
Hrachová polievka
Zeleninové špízy
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Okúzľujúce letné kurča
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Ovocný šalát s kuracinou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Kuracie tyčinky v kečupe
Špagety zo Stredomoria
Bravčová panenka so zeleninou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Hubový guľáš
Kuracie mäso so zeleninou
Rolky z roštenky so zeleninou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Paradajková polievka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Biela treska
Guláš z cíceru a mangoldu
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Caponata a lá Podravka
Morčacina s citrónom a oreganom
Losos s cuketovou krustou
Viac receptov pre túto náladu

Zeleninové fašírky sú jedlom, ktoré si môžete pripraviť z vašej obľúbenej zeleniny, alebo z tej, ktorú nájdete doma v chladničke.

Suroviny

350 g póru
450 g mrkvy
300 g zemiakov
štipku soli
1 lyžica ochucovadla Podravka Natur
100 g múky
100 g strúhanky
olej na vyprážanie

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Pór umyjeme, nakrájame na krúžky a dáme do hrnca.
  • 2 Mrkvu a zemiaky očistíme, ošúpeme, nakrájame na kocky a dáme do hrnca k póru. Zalejeme vodou, pridáme štipku soli a varíme na miernom ohni približne 15 minút.
  • 3 Uvarenú zeleninu scedíme a zmiešame s múkou a 50 g strúhanky.
  • 4 Všetko dobre premiešame a rukami vytvarujeme fašírky.
  • 5 Pripravené fašírky obalíme vo zvyšnej strúhanke a v oleji vypražíme dohneda.

Tip

Mrkvu môžete zameniť za tekvicu, pór za kel alebo môžete použiť vašu obľúbenú kombináciu zeleniny.

Porcia

Fašírky podávame s obľúbenou prílohou (ryža, zemiaky, bulgur,...) a šalátom.

Zdieľať s priateľmi