Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami

Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Rezne s chutnou omáčkou
Morčacie rolky s ryžou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Rolky z roštenky so zeleninou
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Nové zemiaky s Ajvarom
Grilované rebierka
Papriky plnené rizotom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Zeleninové chipsy
Pochúťka s Ajvarom
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Morčací hamburger
Morčacie prsia s jablkami
Kuracie prsia pečené v rúre
Fish&Chips v tortille
Lasagne z panvice
Kurča na bielom víne
Polievka z bôbu
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kurací paprikáš
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Medailónky s hnedou ryžou
Párky v slanine
Teľacie kotlety so zeleninou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Chilli con carne
Špagety s cuketou
Grilovaný hamburger
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Mäsové guľky s omáčkou
Hubový guľáš
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Carbonara so špenátom
Kura na sladko
Rýchle lasagne
Sladká bravčová panenka
Voňavé pečené zemiaky
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Netradičný hamburger
Klasický burger
Pizza v zemiakoch
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Kačica na pomarančoch
Jaipur kari
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Kotlovina
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Grilovaná krkovička
Kura na pive
Bravčové kotlety s kuskusom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Pivný guláš
Pikantné bravčové závitky
Medové teľacie kotlety
Hŕstková polievka s paradajkami
Jahňacie so šalviovým medom
Hovädzí steak so zeleninou
Kura na pivovej fľaši
Rybárov guláš
Zemiakové placky
Viac receptov pre túto náladu

Ugrilované kúsky bravčovej panenky položte na kúsky opraženého celozrnného chleba, zalejte paradajkovou omáčkou a podávajte so šalátom z rukoly.

Suroviny

600 g bravčovej panenky
300 g cherry paradajok
100 ml vínneho octu
150 ml červeného vína
40 g cukru
5 strúčikov cesnaku
4 ks celozrnného chleba
2 lyžice olivového oleja
1 Podravka Grill Classic
soľ

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby45 min

  • 1 Bravčovú panenku nakrájame na hrubšie plátky, posypeme Podravkou Grill Classic a necháme postáť na chladnom mieste, aby chuť dobre prenikla do mäsa.
  • 2 Víno, ocot a cukor povaríme asi 10 minút.
  • 3 Paradajky nakrájame na polovice a dáme do hlbokej panvice. Pridáme uvarenú zmes, 4 celé strúčiky cesnaku, soľ a varíme, dokým sa omáčka nezredukuje.
  • 4 Kúsky bravčovej panenky ugrilujeme na dobre zahriatom grile.
  • 5 Kúsky chleba položíme na gril k mäsu a opečieme ich. Potom ich potrieme cesnakom a pokvapkáme olivovým olejom.

Tip

Mäso z chladničky nedávajte hneď na gril, ale nechajte ho postáť aspoň 30 minút v izbovej teplote. Toto zaručí rovnomerné pečenie. Ak mäso z chladničky rovno položíte na gril, bude zvonka rýchlo hotové a zvnútra surové. Ak ho budete grilovať dlhšie, môže sa stať, že ho spálite a mäso nebude ani chutné ani zdravé.

Porcia

Na každý opražený kúsok chleba dáme kúsok bravčovej panenky, zalejeme paradajkovou omáčkou a podávame so šalátom z rukoly.

Zdieľať s priateľmi