Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Grilovaná krkovička

Hovädzí steak so zeleninou
Pikantné bravčové závitky
Mäsové guľky s omáčkou
Morčacie prsia s jablkami
Voňavé pečené zemiaky
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Teľacie kotlety so zeleninou
Sladká bravčová panenka
Kura na pive
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Klasický burger
Párky v slanine
Rolky z roštenky so zeleninou
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Hŕstková polievka s paradajkami
Kačica na pomarančoch
Kurča na bielom víne
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Papriky plnené rizotom
Carbonara so špenátom
Pivný guláš
Hubový guľáš
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Morčacie rolky s ryžou
Grilované rebierka
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Polievka z bôbu
Chilli con carne
Pizza v zemiakoch
Medové teľacie kotlety
Grilovaný hamburger
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Fish&Chips v tortille
Zeleninové chipsy
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Lasagne z panvice
Rybárov guláš
Špagety s cuketou
Kurací paprikáš
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kura na pivovej fľaši
Bravčové kotlety s kuskusom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kotlovina
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Jahňacie so šalviovým medom
Medailónky s hnedou ryžou
Netradičný hamburger
Pochúťka s Ajvarom
Morčací hamburger
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Jaipur kari
Zemiakové placky
Kuracie prsia pečené v rúre
Rýchle lasagne
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kura na sladko
Rezne s chutnou omáčkou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Viac receptov pre túto náladu

Rýchlo a ľahko na grile pripravená krkovička spolu s Podravkou na bravčové mäso, grilovanou zeleninou a pivom je ideálnym jedlom pre váš obľúbený piknik.

Suroviny

1 kg krkovičky
1 Podravka na bravčové mäso
200 ml čierneho piva
30 ml oleja

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Krkovičku posypeme Podravkou na bravčové mäso a necháme postať asi 30 minút.
  • 2 Mäso dáme na predhriaty gril a grilujeme na miernom ohni. Za občasného otáčania ho podlievame pivom, až dokým nedostane krásnu hnedú farbu.
  • 3 Krkovičku vyberieme z grilu, nakrájame na kúsky, prelejeme olivovým olejom a necháme zakryté, dokým ho nebudeme podávať, aby sa chute prepojili.

Tip

Na gril pod mäso môžete dať 1 až 2 vetvičky rozmarínu, čo dodá mäsu ešte bohatšiu chuť. Taktiež je veľmi dôležité, aby ste mäso poriadne odblanili, aby po ugrilovaní nezostalo tvrdé.

Porcia

Podávame s grilovanou zeleninou podľa sezóny alebo podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi