Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Grilované tofu

Stredomorská frittata
Rizoto na španielsky spôsob
Krevety na zeleninovom lôžku
Zeleninové rizoto so slaninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Teplý zeleninový šalát
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Strukovinový šalát so zeleninou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Oranžové rizoto
Pečený losos v medovej omáčke
Opekaná zelenina
Tekvicová polievka s jablkom
Tuniak so zeleninou
Stredomorský šalát
Ružičková polievka
Šalát z grilovanej zeleniny
Ražniči z lososa
Sójový šalát s tuniakom
Kuracie fajitas
Letné zeleninové ragú
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Biela ryba s kuskusom
Paradajková polievka
Zeleninové špízy
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Paella s kuracím mäsom
Špargľová polievka
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Tuniakový šalát
Paradajkové košíčky so pšenom
Biela treska
Gyros šalát
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Paradajková polievka s bazalkou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cviklové krupoto s bielou rybou
Morčacina s citrónom a oreganom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Špagety zo Stredomoria
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Losos s cuketovou krustou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Šošovicová krémová polievka
Jaipur kari
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Tabouleh
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Bohatá jesenná polievka
Mediteránska rapsódia
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Caponata a lá Podravka
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Okúzľujúce letné kurča
Treska s vajíčkovým šalátom
Cuketové jednohubky
Viac receptov pre túto náladu

Harmónia chutí tofu s Podravka ochucovadlom s cesnakom dodá tomuto jedlu nádych jedinečnosti.

Suroviny

800 g tofu
3 lyžice Podravka ochucovadla s cesnakom
2 lyžice olivového oleja
Ajvar jemný/pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, prelejeme ho zmesou pripravenou z Podravka ochucovadla s cesnakom a z olivového oleja a necháme ho postáť asi 30 minút.
  • 2 Namarinované plátky do zlatista opečieme na grilovacej panvici alebo grile.

Tip

Takto namarinované tofu môžete obaliť v trojobale a vypražiť v oleji, čo však zvýši kalorickú hodnotu jedla.

Porcia

Podávame ešte teplé s jemným alebo pikantným Ajvarom Podravka a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi