Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Grilované tofu

Pikantná rybacia zmes
Špagety zo Stredomoria
Tuniak so zeleninou
Makrelová nátierka
Šalát z grilovanej zeleniny
Hrachová polievka
Ražniči z lososa
Vianočná roláda
Fish&Chips v tortille
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Tournedos s maslovou zeleninou
Pochúťka s Ajvarom
Lahodné pečené zemiaky
Šalát s pikantným steakom
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Opekaná zelenina
Rolky z roštenky so zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kuracie závitky s prekvapením
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Okúzľujúce letné kurča
Polievka s mäsovými guličkami
Bravčová panenka so zeleninou
Kuracie rizoto
Stredomorská hríbová polievka
Polievka z fazuľových strukov
Teľacia roláda
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Biela ryba s fazuľou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Sladko-kyslé grilované ražniči
Zeleninové špízy
Zapečené špagety s tuniakom
Voňavé pečené
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Mäsová roláda a lá pahreba
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Šťavnaté mäkké zemiaky
Talianske kuracie rizoto
Plnené kuracie stehná
Krevety na zeleninovom lôžku
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Jemný hubový guláš
Plnená pečená cibuľa
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Grilované kuracie prsia
Jahňacie so šalviovým medom
Viac receptov pre túto náladu

Harmónia chutí tofu s Podravka ochucovadlom s cesnakom dodá tomuto jedlu nádych jedinečnosti.

Suroviny

800 g tofu
3 lyžice Podravka ochucovadla s cesnakom
2 lyžice olivového oleja
Ajvar jemný/pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, prelejeme ho zmesou pripravenou z Podravka ochucovadla s cesnakom a z olivového oleja a necháme ho postáť asi 30 minút.
  • 2 Namarinované plátky do zlatista opečieme na grilovacej panvici alebo grile.

Tip

Takto namarinované tofu môžete obaliť v trojobale a vypražiť v oleji, čo však zvýši kalorickú hodnotu jedla.

Porcia

Podávame ešte teplé s jemným alebo pikantným Ajvarom Podravka a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi