Ponuka Vyhľadať

S nervami v koncoch

Grilované tofu

Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Plnená pečená cibuľa
Biela ryba s fazuľou
Plnené kuracie stehná
Rolky z roštenky so zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Grilované kuracie prsia
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Šalát z grilovanej zeleniny
Makrelová nátierka
Krevety na zeleninovom lôžku
Špagety zo Stredomoria
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Tournedos s maslovou zeleninou
Jahňacie so šalviovým medom
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Stredomorská hríbová polievka
Bravčová panenka so zeleninou
Kuracie závitky s prekvapením
Bravčová panenka dusená so zeleninou
Voňavé pečené
Lahodné pečené zemiaky
Šalát s pikantným steakom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Zapečené špagety s tuniakom
Polievka z fazuľových strukov
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Jemný hubový guláš
Fish&Chips v tortille
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Pikantná rybacia zmes
Pochúťka s Ajvarom
Grilovaná bravčová panenka s rukolou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Ražniči z lososa
Kuracie rizoto
Tuniak so zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Opekaná zelenina
Talianske kuracie rizoto
Šťavnaté mäkké zemiaky
Vianočná roláda
Teľacia roláda
Zeleninové špízy
Mäsová roláda a lá pahreba
Hrachová polievka
Polievka s mäsovými guličkami
Viac receptov pre túto náladu

Harmónia chutí tofu s Podravka ochucovadlom s cesnakom dodá tomuto jedlu nádych jedinečnosti.

Suroviny

800 g tofu
3 lyžice Podravka ochucovadla s cesnakom
2 lyžice olivového oleja
Ajvar jemný/pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, prelejeme ho zmesou pripravenou z Podravka ochucovadla s cesnakom a z olivového oleja a necháme ho postáť asi 30 minút.
  • 2 Namarinované plátky do zlatista opečieme na grilovacej panvici alebo grile.

Tip

Takto namarinované tofu môžete obaliť v trojobale a vypražiť v oleji, čo však zvýši kalorickú hodnotu jedla.

Porcia

Podávame ešte teplé s jemným alebo pikantným Ajvarom Podravka a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi