Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Grilované tofu

Treska s vajíčkovým šalátom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Špagety zo Stredomoria
Šošovicová krémová polievka
Oranžové rizoto
Rizoto na španielsky spôsob
Cestoviny na stredomorský spôsob
Paella s kuracím mäsom
Cuketové jednohubky
Pečený losos v medovej omáčke
Tuniakový šalát
Ražniči z lososa
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Strukovinový šalát so zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Biela treska
Teplý zeleninový šalát
Špargľová polievka
Tabouleh
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Stredomorská frittata
Ružičková polievka
Sójový šalát s tuniakom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Gyros šalát
Caponata a lá Podravka
Okúzľujúce letné kurča
Zeleninové špízy
Opekaná zelenina
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cviklové krupoto s bielou rybou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Krevety na zeleninovom lôžku
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Šalát z grilovanej zeleniny
Stredomorský šalát
Mediteránska rapsódia
Jaipur kari
Zeleninové rizoto so slaninou
Kuracie fajitas
Paradajková polievka s bazalkou
Tuniak so zeleninou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Morčacina s citrónom a oreganom
Losos s cuketovou krustou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Biela ryba s kuskusom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Letné zeleninové ragú
Bohatá jesenná polievka
Paradajková polievka
Viac receptov pre túto náladu

Harmónia chutí tofu s Podravka ochucovadlom s cesnakom dodá tomuto jedlu nádych jedinečnosti.

Suroviny

800 g tofu
3 lyžice Podravka ochucovadla s cesnakom
2 lyžice olivového oleja
Ajvar jemný/pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, prelejeme ho zmesou pripravenou z Podravka ochucovadla s cesnakom a z olivového oleja a necháme ho postáť asi 30 minút.
  • 2 Namarinované plátky do zlatista opečieme na grilovacej panvici alebo grile.

Tip

Takto namarinované tofu môžete obaliť v trojobale a vypražiť v oleji, čo však zvýši kalorickú hodnotu jedla.

Porcia

Podávame ešte teplé s jemným alebo pikantným Ajvarom Podravka a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi