Ponuka Vyhľadať

Začínajúca odznovu

Grilované tofu

Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou
Hríbová mrvenička
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Ryžové guľôčky
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Zeleninové špízy
Lahodné pečené zemiaky
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Tekvicová polievka s jablkom
Tuniak so zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Paradajková polievka
Vyprážaný syr
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Opekaná zelenina
Ochutená ryža
Paradajkové košíčky so pšenom
Teplý zeleninový šalát
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Rizoto na španielsky spôsob
Ružičková polievka
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Tuniakový šalát
Strukovinový šalát so zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Ražniči z lososa
Letné zeleninové ragú
Tabouleh
Mäsové guľky s omáčkou
Caponata a lá Podravka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Cviklové krupoto s bielou rybou
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Farebný jarný šalát
Mrkvová polievka
Špagety zo Stredomoria
Šošovicová krémová polievka
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Grilované paradajky
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracie prsia pečené v rúre
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Polievka z rukoly a kreviet
Cestovinový šalát so surimi
Gyros šalát
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Šalát z grilovanej zeleniny
Ravioly so šalviou
Polievka z fazuľových strukov
Biela ryba s kuskusom
Losos s cuketovou krustou
Sójový šalát s tuniakom
Morčacina s citrónom a oreganom
Viac receptov pre túto náladu

Harmónia chutí tofu s Podravka ochucovadlom s cesnakom dodá tomuto jedlu nádych jedinečnosti.

Suroviny

800 g tofu
3 lyžice Podravka ochucovadla s cesnakom
2 lyžice olivového oleja
Ajvar jemný/pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, prelejeme ho zmesou pripravenou z Podravka ochucovadla s cesnakom a z olivového oleja a necháme ho postáť asi 30 minút.
  • 2 Namarinované plátky do zlatista opečieme na grilovacej panvici alebo grile.

Tip

Takto namarinované tofu môžete obaliť v trojobale a vypražiť v oleji, čo však zvýši kalorickú hodnotu jedla.

Porcia

Podávame ešte teplé s jemným alebo pikantným Ajvarom Podravka a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi