Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Grilovaný hamburger

Dokonalá zelenina pečená v rúre
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pizza v zemiakoch
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Tekvicová polievka s jablkom
Biela ryba s fazuľou
Hubový guľáš
Párky v slanine
Bravčové kotlety s kuskusom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Guláš z cíceru a mangoldu
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Jemný hubový guláš
Caponata a lá Podravka
Rolky z roštenky so zeleninou
Hrachová polievka
Paradajková polievka
Cestovinový šalát so surimi
Tournedos s maslovou zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Losos s cuketovou krustou
Sladká bravčová panenka
Lahodné pečené zemiaky
Ovocný šalát s kuracinou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Ravioly so šalviou
Mrkvová polievka
Vyprážaný syr
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cuketové jednohubky
Špagety s jesennou omáčkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pečená jahňacina s mandľami
Nové zemiaky s Ajvarom
Šošovicová polievka so špenátom
Kurča na bielom víne
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Ražniči z lososa
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Zapečené špagety s tuniakom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Pohánka s klobásou
Kuracie fajitas
Tuniakový šalát
Lasagne z panvice
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Pikantné bravčové závitky
Rizoto na španielsky spôsob
Polievka s mäsovými guličkami
Polievka z bôbu
Kuracie tyčinky v kečupe
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Biela treska
Polievka z rukoly a kreviet
Mediteránska rapsódia
Bravčová panenka so zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Okúzľujúce letné kurča
Pikantná rybacia zmes
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kuracie prsia pečené v rúre
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie mäso so zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Grilované rebierka
Treska s vajíčkovým šalátom
Zeleninové špízy
Letné zeleninové ragú
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si šťavnaté hamburgery s Ajvarom jemným Podravka a volským okom v chrumkavom pečive a vychutnávajte si skvelé jedlo.

Suroviny

700 g mletého hovädzieho mäsa
1 Podravka Grill Classic
80 g cibule
4 ks pečiva na hamburger
4 vajcia
4 plátky syra
100 g slaniny
50 ml oleja
4 lyžice majonézy
Ajvar jemný Podravka
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Mäso zmiešame s najemno nakrájanou cibuľou, Podravkou Grill Classic, soľou a korením, poriadne premiešame a necháme postáť asi 30 minút. Zo zmesi potom vytvarujeme 4 hrubšie placky (asi tak isto hrubé, ako je pečivo).
  • 2 Pečivo prerežeme na polovicu a opečieme ho z vnútornej strany na suchej panvici. Panvicu utrieme papierovým obrúskom a položíme na ňu na plátky nakrájanej slaniny a opražíme ju dozlatista.
  • 3 Gril poriadne zahrejeme, potrieme olivovým olejom a položíme naň mäso, ktoré poriadne ugrilujeme z oboch strán.
  • 4 Na panvicu pridáme olej a vajcia a poriadne ich opečieme.
  • 5 Spodnú časť pečiva potrieme majonézou alebo Ajvarom jemným Podravka. Potom položíme opečenú slaninu, mäso, plátok syra a nakoniec vajce.

Tip

Pri príprave mäsa na hamburger je dôležité, aby ste mäso veľmi nemiešali. Premiešajte ho len zľahka, rýchlo vytvarujte do placiek, ale nie príliš tenkých, aby bolo mäso poriadne šťavnaté.

Porcia

Prikryjeme vrchným kusom pečiva a ihneď podávame.

Zdieľať s priateľmi