Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Grilovaný hamburger

Mäsové guľky s omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Rezne s chutnou omáčkou
Kurací paprikáš
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Pochúťka s Ajvarom
Kotlovina
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Rybárov guláš
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kura na pivovej fľaši
Lasagne z panvice
Sladká bravčová panenka
Papriky plnené rizotom
Pikantné bravčové závitky
Pizza v zemiakoch
Špagety s cuketou
Hubový guľáš
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Morčací hamburger
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Fish&Chips v tortille
Chilli con carne
Rýchle lasagne
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Kuracie prsia pečené v rúre
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Pivný guláš
Grilovaná krkovička
Medové teľacie kotlety
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Polievka z bôbu
Hovädzí steak so zeleninou
Klasický burger
Netradičný hamburger
Teľacie kotlety so zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Zeleninové chipsy
Jahňacie so šalviovým medom
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Jaipur kari
Hŕstková polievka s paradajkami
Kurča na bielom víne
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Medailónky s hnedou ryžou
Zemiakové placky
Voňavé pečené zemiaky
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Bravčové kotlety s kuskusom
Kačica na pomarančoch
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Morčacie rolky s ryžou
Morčacie prsia s jablkami
Kura na sladko
Carbonara so špenátom
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Párky v slanine
Grilované rebierka
Kura na pive
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si šťavnaté hamburgery s Ajvarom jemným Podravka a volským okom v chrumkavom pečive a vychutnávajte si skvelé jedlo.

Suroviny

700 g mletého hovädzieho mäsa
1 Podravka Grill Classic
80 g cibule
4 ks pečiva na hamburger
4 vajcia
4 plátky syra
100 g slaniny
50 ml oleja
4 lyžice majonézy
Ajvar jemný Podravka
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Mäso zmiešame s najemno nakrájanou cibuľou, Podravkou Grill Classic, soľou a korením, poriadne premiešame a necháme postáť asi 30 minút. Zo zmesi potom vytvarujeme 4 hrubšie placky (asi tak isto hrubé, ako je pečivo).
  • 2 Pečivo prerežeme na polovicu a opečieme ho z vnútornej strany na suchej panvici. Panvicu utrieme papierovým obrúskom a položíme na ňu na plátky nakrájanej slaniny a opražíme ju dozlatista.
  • 3 Gril poriadne zahrejeme, potrieme olivovým olejom a položíme naň mäso, ktoré poriadne ugrilujeme z oboch strán.
  • 4 Na panvicu pridáme olej a vajcia a poriadne ich opečieme.
  • 5 Spodnú časť pečiva potrieme majonézou alebo Ajvarom jemným Podravka. Potom položíme opečenú slaninu, mäso, plátok syra a nakoniec vajce.

Tip

Pri príprave mäsa na hamburger je dôležité, aby ste mäso veľmi nemiešali. Premiešajte ho len zľahka, rýchlo vytvarujte do placiek, ale nie príliš tenkých, aby bolo mäso poriadne šťavnaté.

Porcia

Prikryjeme vrchným kusom pečiva a ihneď podávame.

Zdieľať s priateľmi