Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Grilovaný hamburger

Pikantné bravčové závitky
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracie mäso so zeleninou
Hubový guľáš
Bravčová panenka so zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Špagety s jesennou omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Hrachová polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Biela treska
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Morčacina s citrónom a oreganom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Grilované rebierka
Vyprážaný syr
Cuketové jednohubky
Kuracie mäso na thajský spôsob
Chutný šalát z opečených zemiakov
Nové zemiaky s Ajvarom
Kuracie fajitas
Losos s cuketovou krustou
Letné zeleninové ragú
Mediteránska rapsódia
Tekvicová polievka s jablkom
Pikantná rybacia zmes
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Polievka s mäsovými guličkami
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kuracie prsia pečené v rúre
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Ravioly so šalviou
Pizza v zemiakoch
Okúzľujúce letné kurča
Treska s vajíčkovým šalátom
Šošovicová polievka so špenátom
Polievka z rukoly a kreviet
Pohánka s klobásou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Párky v slanine
Tuniakový šalát
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Polievka z fazuľových strukov
Caponata a lá Podravka
Teľacie kotlety so zeleninou
Rolky z roštenky so zeleninou
Paradajková polievka
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Tournedos s maslovou zeleninou
Guláš z cíceru a mangoldu
Kuracie tyčinky v kečupe
Špagety zo Stredomoria
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Cestovinový šalát so surimi
Polievka z bôbu
Rizoto na španielsky spôsob
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Lasagne z panvice
Mrkvová polievka
Zeleninové špízy
Sladká bravčová panenka
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Ražniči z lososa
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Lahodné pečené zemiaky
Pečená jahňacina s mandľami
Biela ryba s fazuľou
Ovocný šalát s kuracinou
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si šťavnaté hamburgery s Ajvarom jemným Podravka a volským okom v chrumkavom pečive a vychutnávajte si skvelé jedlo.

Suroviny

700 g mletého hovädzieho mäsa
1 Podravka Grill Classic
80 g cibule
4 ks pečiva na hamburger
4 vajcia
4 plátky syra
100 g slaniny
50 ml oleja
4 lyžice majonézy
Ajvar jemný Podravka
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Mäso zmiešame s najemno nakrájanou cibuľou, Podravkou Grill Classic, soľou a korením, poriadne premiešame a necháme postáť asi 30 minút. Zo zmesi potom vytvarujeme 4 hrubšie placky (asi tak isto hrubé, ako je pečivo).
  • 2 Pečivo prerežeme na polovicu a opečieme ho z vnútornej strany na suchej panvici. Panvicu utrieme papierovým obrúskom a položíme na ňu na plátky nakrájanej slaniny a opražíme ju dozlatista.
  • 3 Gril poriadne zahrejeme, potrieme olivovým olejom a položíme naň mäso, ktoré poriadne ugrilujeme z oboch strán.
  • 4 Na panvicu pridáme olej a vajcia a poriadne ich opečieme.
  • 5 Spodnú časť pečiva potrieme majonézou alebo Ajvarom jemným Podravka. Potom položíme opečenú slaninu, mäso, plátok syra a nakoniec vajce.

Tip

Pri príprave mäsa na hamburger je dôležité, aby ste mäso veľmi nemiešali. Premiešajte ho len zľahka, rýchlo vytvarujte do placiek, ale nie príliš tenkých, aby bolo mäso poriadne šťavnaté.

Porcia

Prikryjeme vrchným kusom pečiva a ihneď podávame.

Zdieľať s priateľmi