Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Grilovaný hamburger

Šošovicová polievka so špenátom
Špagety zo Stredomoria
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Rizoto na španielsky spôsob
Letné zeleninové ragú
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Mediteránska rapsódia
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Hubový guľáš
Okúzľujúce letné kurča
Kuracie mäso na thajský spôsob
Treska s vajíčkovým šalátom
Špagety s jesennou omáčkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Kuracie fajitas
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Tekvicová polievka s jablkom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Caponata a lá Podravka
Ravioly so šalviou
Lahodné pečené zemiaky
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Bravčové kotlety s kuskusom
Polievka z bôbu
Cestoviny na stredomorský spôsob
Polievka s mäsovými guličkami
Ovocný šalát s kuracinou
Bravčová panenka so zeleninou
Kuracie mäso so zeleninou
Kuracie tyčinky v kečupe
Pikantná rybacia zmes
Rolky z roštenky so zeleninou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Zapečené špagety s tuniakom
Polievka z fazuľových strukov
Losos s cuketovou krustou
Biela ryba s fazuľou
Hrachová polievka
Paradajková polievka
Pečená jahňacina s mandľami
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Sladká bravčová panenka
Lasagne z panvice
Kuracie prsia pečené v rúre
Vyprážaný syr
Pohánka s klobásou
Pizza v zemiakoch
Cestovinový šalát so surimi
Zeleninové špízy
Ražniči z lososa
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pikantné bravčové závitky
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Tuniakový šalát
Mrkvová polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Párky v slanine
Biela treska
Cuketové jednohubky
Chutný šalát z opečených zemiakov
Grilované rebierka
Tournedos s maslovou zeleninou
Teľacie kotlety so zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Guláš z cíceru a mangoldu
Polievka z rukoly a kreviet
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si šťavnaté hamburgery s Ajvarom jemným Podravka a volským okom v chrumkavom pečive a vychutnávajte si skvelé jedlo.

Suroviny

700 g mletého hovädzieho mäsa
1 Podravka Grill Classic
80 g cibule
4 ks pečiva na hamburger
4 vajcia
4 plátky syra
100 g slaniny
50 ml oleja
4 lyžice majonézy
Ajvar jemný Podravka
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Mäso zmiešame s najemno nakrájanou cibuľou, Podravkou Grill Classic, soľou a korením, poriadne premiešame a necháme postáť asi 30 minút. Zo zmesi potom vytvarujeme 4 hrubšie placky (asi tak isto hrubé, ako je pečivo).
  • 2 Pečivo prerežeme na polovicu a opečieme ho z vnútornej strany na suchej panvici. Panvicu utrieme papierovým obrúskom a položíme na ňu na plátky nakrájanej slaniny a opražíme ju dozlatista.
  • 3 Gril poriadne zahrejeme, potrieme olivovým olejom a položíme naň mäso, ktoré poriadne ugrilujeme z oboch strán.
  • 4 Na panvicu pridáme olej a vajcia a poriadne ich opečieme.
  • 5 Spodnú časť pečiva potrieme majonézou alebo Ajvarom jemným Podravka. Potom položíme opečenú slaninu, mäso, plátok syra a nakoniec vajce.

Tip

Pri príprave mäsa na hamburger je dôležité, aby ste mäso veľmi nemiešali. Premiešajte ho len zľahka, rýchlo vytvarujte do placiek, ale nie príliš tenkých, aby bolo mäso poriadne šťavnaté.

Porcia

Prikryjeme vrchným kusom pečiva a ihneď podávame.

Zdieľať s priateľmi