Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Guláš z cíceru a mangoldu

Vyprážaný syr
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Polievka z fazuľových strukov
Špagety zo Stredomoria
Hrachová polievka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Teľacie kotlety so zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Ražniči z lososa
Mrkvová polievka
Hubový guľáš
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Biela ryba s fazuľou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Lahodné pečené zemiaky
Kuracie tyčinky v kečupe
Losos s cuketovou krustou
Kuracie mäso so zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Tuniakový šalát
Lasagne z panvice
Bravčové kotlety s kuskusom
Pečená jahňacina s mandľami
Nové zemiaky s Ajvarom
Treska s vajíčkovým šalátom
Špagety s jesennou omáčkou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Grilovaný hamburger
Rolky z roštenky so zeleninou
Bravčová panenka so zeleninou
Tournedos s maslovou zeleninou
Ravioly so šalviou
Šošovicová polievka so špenátom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Morčacina s citrónom a oreganom
Polievka z bôbu
Pohánka s klobásou
Tekvicová polievka s jablkom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pizza v zemiakoch
Polievka z rukoly a kreviet
Kuracie fajitas
Cestovinový šalát so surimi
Mediteránska rapsódia
Caponata a lá Podravka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Párky v slanine
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Paradajková polievka
Cuketové jednohubky
Ovocný šalát s kuracinou
Zapečené špagety s tuniakom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Pikantná rybacia zmes
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Letné zeleninové ragú
Biela treska
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilované rebierka
Okúzľujúce letné kurča
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Polievka s mäsovými guličkami
Sladká bravčová panenka
Zeleninové špízy
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Pikantné bravčové závitky
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Rizoto na španielsky spôsob
Viac receptov pre túto náladu

Teplý guláš z cíceru a manglodu podávajte s hriankou a užite si jeho vynikajúcu chuť.

Suroviny

3 polievkové lyžice olivového oleja
1 malá cibuľa (60 g)
480 g uvareného Lagris cíceru
100 g mangoldu
1 bal. Podravka krájaných paradajok (390 g)
1 čajová lyžička cukru
mleté čierne korenie
½ čili papričky
1 polievková lyžica Podravky ochucovadla

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby25 min

  • 1 Cibuľu osmažíme na olivovom oleji, pridáme najemno nasekaný cesnak a krájané paradajky. Ochutíme jednou lyžicou Podravky, cukrom, nasekanou čili papričkou a necháme variť asi 5-10 minút. Pridáme uvarený cícer a zalejeme 700 ml vody.
  • 2 Keď guláš zovrie, pridáme nasekaný mangold a varíme ešte ďalších 5-10 minút.
  • 3 Osolíme, okoreníme a podávame teplé s hriankou.

Malé tajomstvá

Tento istý recept môžete použiť aj na prípravu fazuľového gulášu.

Zdieľať s priateľmi