Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Guláš z cíceru a mangoldu

Treska s vajíčkovým šalátom
Lahodné pečené zemiaky
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Nové zemiaky s Ajvarom
Losos s cuketovou krustou
Ovocný šalát s kuracinou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Hubový guľáš
Mediteránska rapsódia
Polievka z bôbu
Vyprážaný syr
Rolky z roštenky so zeleninou
Zapečené špagety s tuniakom
Cestovinový šalát so surimi
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Polievka z fazuľových strukov
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Biela treska
Bravčové kotlety s kuskusom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Sladká bravčová panenka
Hrachová polievka
Caponata a lá Podravka
Pečená jahňacina s mandľami
Grilované rebierka
Pikantné bravčové závitky
Kuracie fajitas
Kuracie mäso na thajský spôsob
Kuracie tyčinky v kečupe
Grilovaný hamburger
Ražniči z lososa
Polievka s mäsovými guličkami
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Okúzľujúce letné kurča
Letné zeleninové ragú
Bravčová panenka so zeleninou
Teľacie kotlety so zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Cuketové jednohubky
Kuracie prsia pečené v rúre
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Špagety s jesennou omáčkou
Tournedos s maslovou zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Ravioly so šalviou
Rizoto na španielsky spôsob
Cestoviny na stredomorský spôsob
Mrkvová polievka
Polievka z rukoly a kreviet
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pikantná rybacia zmes
Šošovicová polievka so špenátom
Zeleninové špízy
Pizza v zemiakoch
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Biela ryba s fazuľou
Tuniakový šalát
Chutný šalát z opečených zemiakov
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kuracie mäso so zeleninou
Párky v slanine
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Paradajková polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Pohánka s klobásou
Lasagne z panvice
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Viac receptov pre túto náladu

Teplý guláš z cíceru a manglodu podávajte s hriankou a užite si jeho vynikajúcu chuť.

Suroviny

3 polievkové lyžice olivového oleja
1 malá cibuľa (60 g)
480 g uvareného Lagris cíceru
100 g mangoldu
1 bal. Podravka krájaných paradajok (390 g)
1 čajová lyžička cukru
mleté čierne korenie
½ čili papričky
1 polievková lyžica Podravky ochucovadla

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby25 min

  • 1 Cibuľu osmažíme na olivovom oleji, pridáme najemno nasekaný cesnak a krájané paradajky. Ochutíme jednou lyžicou Podravky, cukrom, nasekanou čili papričkou a necháme variť asi 5-10 minút. Pridáme uvarený cícer a zalejeme 700 ml vody.
  • 2 Keď guláš zovrie, pridáme nasekaný mangold a varíme ešte ďalších 5-10 minút.
  • 3 Osolíme, okoreníme a podávame teplé s hriankou.

Malé tajomstvá

Tento istý recept môžete použiť aj na prípravu fazuľového gulášu.

Zdieľať s priateľmi