Ponuka Vyhľadať

Rýchla a jednoduchá príprava zaručuje jedine úspech. Zmes na hŕstkovú polievku racio nie je potrebné pred varením namáčať.

Suroviny

250 g nakrájanej koreninovej zeleniny (mrkva, petržlen, zeler)
500 g Lagris racio zmesi na hŕstkovú polievku
1 väčšia cibuľa
2 strúčiky cesnaku
50 g masla
150 g zemiakov
1 PL Podravky ochucovadla
petržlenová vňať

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 10 osoby30 min

  • 1 Nakrájanú alebo nastrúhanú koreninovú zeleninu orestujeme na masle.
  • 2 Pridáme zmes na hŕstku, zalejeme vodou, pridáme celú cibuľu, strúčiky cesnaku a všetko pomaly varíme do zmäknutia strukovín.
  • 3 Pred koncom ochutíme Podravkou, podľa potreby osolíme, vložíme do polievky na kocky nakrájané zemiaky a dovaríme.

Porcia

Ozdobíme petržlenovou vňaťou a hneď podávame.

Malé tajomstvá

Zmes na hŕstkovú polievku racio nemusíme pred varením namáčať. Pre ešte lepšiu chuť, polievku dochutíme Podravka zeleninovým bujónom.

Zdieľať s priateľmi