Ponuka Vyhľadať

Hladný ako vlk

Hŕstková polievka s paradajkami

Papriky plnené rizotom
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Netradičný hamburger
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Rezne s chutnou omáčkou
Kačica na pomarančoch
Zemiakové placky
Bravčové kotlety s kuskusom
Medové teľacie kotlety
Párky v slanine
Pivný guláš
Kura na pive
Carbonara so špenátom
Grilovaný hamburger
Jahňacie so šalviovým medom
Plnené kuracie stehná
Teľacie kotlety so zeleninou
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Kurací paprikáš
Kotlovina
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Voňavé pečené zemiaky
Kura na sladko
Hubový guľáš
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Chilli con carne
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Rolky z roštenky so zeleninou
Zeleninové chipsy
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Mäsové guľky s omáčkou
Klasický burger
Fish&Chips v tortille
Pikantné bravčové závitky
Morčací hamburger
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Sladká bravčová panenka
Morčacie rolky s ryžou
Morčacie prsia s jablkami
Kuracie prsia pečené v rúre
Rýchle lasagne
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Jaipur kari
Grilované rebierka
Špagety s cuketou
Medailónky s hnedou ryžou
Pochúťka s Ajvarom
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Grilovaná krkovička
Kura na pivovej fľaši
Hovädzí steak so zeleninou
Pizza v zemiakoch
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Lasagne z panvice
Polievka z bôbu
Kurča na bielom víne
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Nové zemiaky s Ajvarom
Viac receptov pre túto náladu

Strukoviny sú zdravá a obľúbená alternatíva mäsa. V kombinácii s paradajkami a bylinkami vytvoria veľmi chutnú a výdatnú polievku.

Suroviny

200 g hrśtkovej zmesi tradičnej Lagris
50 ml olivového oleja
100 g cibule
100 g mrkvy
80 g zeleru
3 strúčiky cesnaku
700 ml zeleninového vývaru
200 g krájaných paradajok Podravka
100 g sterilizovanej sladkej kukurice
ochucovadlo Podravka Natur
menšia hrsť listov šalvie
menšia hrsť petržlenovej vňate

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

4 osoby55 min

  • 1 Hŕstkovú zmes namočíme cez noc do vody. Na druhý deň ju uvaríme takmer do mäkka a scedíme.
  • 2 V hrnci na oleji orestujeme cibuľu spoločne s nakrájanou koreňovou zeleninou a cesnakom. Takto pripravený základ zalejeme zeleninovým vývarom. Pozvoľna varíme takmer do mäkka.
  • 3 Nakoniec pridáme uvarenú hŕstkovú zmes, paradajky a kukuricu. Polievku dochutíme korením Podravka Natur a nasekanými bylinkami.
  • 4 Polievku ešte 10 minút povaríme a môžeme podávať.

Zdieľať s priateľmi