Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Hŕstková polievka s paradajkami

Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Hovädzí steak so zeleninou
Papriky plnené rizotom
Kurča na bielom víne
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Morčacie prsia s jablkami
Klasický burger
Párky v slanine
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Fish&Chips v tortille
Pivný guláš
Lasagne z panvice
Morčacie rolky s ryžou
Rybárov guláš
Morčací hamburger
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Medailónky s hnedou ryžou
Rýchle lasagne
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Kura na pivovej fľaši
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Grilovaná krkovička
Kurací paprikáš
Pochúťka s Ajvarom
Špagety s cuketou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kura na sladko
Jaipur kari
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Bravčové kotlety s kuskusom
Zemiakové placky
Hubový guľáš
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Voňavé pečené zemiaky
Sladká bravčová panenka
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Medové teľacie kotlety
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Polievka z bôbu
Pikantné bravčové závitky
Mäsové guľky s omáčkou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kuracie prsia pečené v rúre
Kotlovina
Netradičný hamburger
Kura na pive
Kačica na pomarančoch
Teľacie kotlety so zeleninou
Pizza v zemiakoch
Rolky z roštenky so zeleninou
Carbonara so špenátom
Jahňacie so šalviovým medom
Grilované rebierka
Zeleninové chipsy
Chilli con carne
Rezne s chutnou omáčkou
Grilovaný hamburger
Viac receptov pre túto náladu

Strukoviny sú zdravá a obľúbená alternatíva mäsa. V kombinácii s paradajkami a bylinkami vytvoria veľmi chutnú a výdatnú polievku.

Suroviny

200 g hrśtkovej zmesi tradičnej Lagris
50 ml olivového oleja
100 g cibule
100 g mrkvy
80 g zeleru
3 strúčiky cesnaku
700 ml zeleninového vývaru
200 g krájaných paradajok Podravka
100 g sterilizovanej sladkej kukurice
ochucovadlo Podravka Natur
menšia hrsť listov šalvie
menšia hrsť petržlenovej vňate

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

4 osoby55 min

  • 1 Hŕstkovú zmes namočíme cez noc do vody. Na druhý deň ju uvaríme takmer do mäkka a scedíme.
  • 2 V hrnci na oleji orestujeme cibuľu spoločne s nakrájanou koreňovou zeleninou a cesnakom. Takto pripravený základ zalejeme zeleninovým vývarom. Pozvoľna varíme takmer do mäkka.
  • 3 Nakoniec pridáme uvarenú hŕstkovú zmes, paradajky a kukuricu. Polievku dochutíme korením Podravka Natur a nasekanými bylinkami.
  • 4 Polievku ešte 10 minút povaríme a môžeme podávať.

Zdieľať s priateľmi