Ponuka Vyhľadať

Hladná ako vlk

Klasický burger

Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Koláč naslano s Ajvarom a čabajkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Grilovaný hamburger
Papriky plnené rizotom
Špagety s cuketou
Bravčová panenka so sušenými slivkami
Lahodný hamburger so slaninou a syrom
Mäsové guľky s omáčkou
Zeleninové chipsy
Polievka z bôbu
Pikantné bravčové závitky
Medailónky s hnedou ryžou
Pizza v zemiakoch
Hovädzí steak so zeleninou
Carbonara so špenátom
Kotlovina
Kurča na bielom víne
Lasagne z panvice
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Grilované rebierka
Fish&Chips v tortille
Bravčová panenka s čučoriedkovou omáčkou
Morčacie prsia s jablkami
Chrumkavé pečené zemiaky so slaninkou
Teľacie kotlety so zeleninou
Kura na pivovej fľaši
Grilovaná krkovička
Rolky z roštenky so zeleninou
Medové teľacie kotlety
Chilli con carne
Párky v slanine
Pivný guláš
Kačica na pomarančoch
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kuracie mäso v aromatickej omáčke
Morčacie rolky s ryžou
Jahňacie so šalviovým medom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Zemiakové placky
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Hubový guľáš
Kuracie prsia pečené v rúre
Rýchle lasagne
Mäsové guľky v šampiňónovej omáčke
Sladká bravčová panenka
Rezne s chutnou omáčkou
Jaipur kari
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Bravčové kotlety s kuskusom
Netradičný hamburger
Voňavé pečené zemiaky
Slaný koláč s klobásou a zeleninou
Morčací hamburger
Kurací paprikáš
Hŕstková polievka s paradajkami
Kura na sladko
Rybárov guláš
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pochúťka s Ajvarom
Teľacie rezne s gaštanovou omáčkou
Kura na pive
Viac receptov pre túto náladu

Pripravujete grilovačku pre svojich kamarátov a chcete im ugrilovať niečo iné ako len špekačky a klobásy? Vyskúšajte urobiť tento hamburger a uvidíte, že vaši hostia budú nadšení!

Suroviny

4 žemle na hamburger
400 g mletého hovädzieho mäsa
2 lyžičky Podravka ochucovadla natur
3 lyžice pikantného Ajvaru Podravka
3 lyžice jemného Ajvaru Podravka
2 lyžice majonézy
2 paradajky
1 cibuľa
4 listy zeleného šalátu

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Zmiešame mleté hovädzie mäso s Podravka ochucovadlom natur a Podravka Ajvarom pikant. Zo zmesi vytvarujeme 4 hrubšie placky, poukladáme ich na tácku, obalíme potravinovou fóliou a zaťažíme. Dáme odležať do chladničky na približne 30 minút, aby sa chute poriadne prepojili.
  • 2 Medzitým zmiešame jemný Ajvar Podravka s majonézou. Žemle na hamburger prekrojíme na polovicu, spodnú časť potrieme zmesou vytvorenou z Ajvaru a majonézy a na to položíme list šalátu.
  • 3 Paradajky nakrájame na tenké plátky a cibuľu na krúžky.
  • 4 Pripravené a odležané placky ugrilujeme na horúcom grile z každej strany.

Porcia

Hotové placky položíme na šalátový list, pridáme plátok paradajky a krúžok cibule. Na vrch môžeme podľa chuti dať ešte lyžicu Ajvaru Podravka. Prikryjeme vrchnou časťou žemle a podávame.

Zdieľať s priateľmi