Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Kura s jemnou stredomorskou omáčkou

Lasagne z panvice
Mrkvová polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Okúzľujúce letné kurča
Bravčová panenka so zeleninou
Kuracie mäso so zeleninou
Kuracie fajitas
Letné zeleninové ragú
Chutný šalát z opečených zemiakov
Tuniakový šalát
Mediteránska rapsódia
Špagety s jesennou omáčkou
Pizza v zemiakoch
Ražniči z lososa
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Polievka s mäsovými guličkami
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cestoviny na stredomorský spôsob
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kurča na bielom víne
Hubový guľáš
Pikantné bravčové závitky
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Polievka z bôbu
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Caponata a lá Podravka
Kuracie prsia pečené v rúre
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Treska s vajíčkovým šalátom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Biela ryba s fazuľou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Rolky z roštenky so zeleninou
Teľacie kotlety so zeleninou
Hrachová polievka
Guláš z cíceru a mangoldu
Tournedos s maslovou zeleninou
Sladká bravčová panenka
Tekvicová polievka s jablkom
Párky v slanine
Ovocný šalát s kuracinou
Kuracie tyčinky v kečupe
Zapečené špagety s tuniakom
Polievka z fazuľových strukov
Vyprážaný syr
Grilované rebierka
Grilovaný hamburger
Pikantná rybacia zmes
Bravčové kotlety s kuskusom
Zeleninové špízy
Ravioly so šalviou
Cuketové jednohubky
Rizoto na španielsky spôsob
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Šošovicová polievka so špenátom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Špagety zo Stredomoria
Losos s cuketovou krustou
Biela treska
Paradajková polievka
Pohánka s klobásou
Jemný hubový guláš
Cestovinový šalát so surimi
Pečená jahňacina s mandľami
Lahodné pečené zemiaky
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Nové zemiaky s Ajvarom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Polievka z rukoly a kreviet
Viac receptov pre túto náladu

Tieto krehké kúsky kuracieho mäsa pripravené spolu so zeleným hráškom a pasírovanými paradajkami, podávané s gnocchi a posypané nastrúhaným syrom, sú ako stvorené stať sa trvalou súčasťou vášho jedálnička.

Suroviny

600 g kuracích pŕs
200 g mrazeného hrášku
3 polievkové lyžice olivového oleja
2 strúčiky cesnaku
200 ml pasírovaných paradajok Podravka
100 ml bieleho vína
1 polievková lyžica nasekanej petržlenovej vňate
gnocchi
soľ
mleté čierne korenie
1 polievková lyžica Podravka ochucovadla

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby25 min

  • 1 V panvici na rozohriatom oleji opražíme na pásiky nakrájané kuracie mäso.
  • 2 Pridáme pretlačený cesnak a mrazený hrášok, krátko spolu osmažíme a pridáme pasírované paradajky Podravka.
  • 3 Ochutíme jednou lyžicou Podravka ochucovadla, prilejeme víno a na miernom plameni necháme variť po dobu 5-10 minút.
  • 4 Pred podávaním podľa chuti osolíme, okoreníme a posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.

Tip

Ak uprednostňujete hustejšie omáčky, môžete počas varenia do omáčky primiešať jednu čajovú lyžičku kukuričného škrobu rozmiešaného vo vode.

Porcia

Podávame spolu s uvarenými gnocchi, posypané hoblinami nastrúhaného parmezánu.

Zdieľať s priateľmi