Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Kura s jemnou stredomorskou omáčkou

Ražniči z lososa
Biela treska
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kuracie prsia pečené v rúre
Chutný šalát z opečených zemiakov
Caponata a lá Podravka
Špagety zo Stredomoria
Polievka s mäsovými guličkami
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Lasagne z panvice
Biela ryba s fazuľou
Pikantná rybacia zmes
Vyprážaný syr
Pečená jahňacina s mandľami
Cestoviny na stredomorský spôsob
Mrkvová polievka
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Lahodné pečené zemiaky
Párky v slanine
Bravčová panenka so zeleninou
Pikantné bravčové závitky
Zeleninové špízy
Polievka z bôbu
Treska s vajíčkovým šalátom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Grilovaný hamburger
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Hubový guľáš
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Tournedos s maslovou zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Okúzľujúce letné kurča
Polievka z fazuľových strukov
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Paradajková polievka
Hrachová polievka
Bravčové kotlety s kuskusom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracie fajitas
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Šošovicová polievka so špenátom
Zapečené špagety s tuniakom
Polievka z rukoly a kreviet
Guláš z cíceru a mangoldu
Teľacie kotlety so zeleninou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Cestovinový šalát so surimi
Sladká bravčová panenka
Pohánka s klobásou
Rizoto na španielsky spôsob
Špagety s jesennou omáčkou
Tuniakový šalát
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Ravioly so šalviou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Letné zeleninové ragú
Nové zemiaky s Ajvarom
Cuketové jednohubky
Pizza v zemiakoch
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Losos s cuketovou krustou
Kuracie mäso so zeleninou
Mediteránska rapsódia
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Grilované rebierka
Rolky z roštenky so zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie tyčinky v kečupe
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Ovocný šalát s kuracinou
Viac receptov pre túto náladu

Tieto krehké kúsky kuracieho mäsa pripravené spolu so zeleným hráškom a pasírovanými paradajkami, podávané s gnocchi a posypané nastrúhaným syrom, sú ako stvorené stať sa trvalou súčasťou vášho jedálnička.

Suroviny

600 g kuracích pŕs
200 g mrazeného hrášku
3 polievkové lyžice olivového oleja
2 strúčiky cesnaku
200 ml pasírovaných paradajok Podravka
100 ml bieleho vína
1 polievková lyžica nasekanej petržlenovej vňate
gnocchi
soľ
mleté čierne korenie
1 polievková lyžica Podravka ochucovadla

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby25 min

  • 1 V panvici na rozohriatom oleji opražíme na pásiky nakrájané kuracie mäso.
  • 2 Pridáme pretlačený cesnak a mrazený hrášok, krátko spolu osmažíme a pridáme pasírované paradajky Podravka.
  • 3 Ochutíme jednou lyžicou Podravka ochucovadla, prilejeme víno a na miernom plameni necháme variť po dobu 5-10 minút.
  • 4 Pred podávaním podľa chuti osolíme, okoreníme a posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.

Tip

Ak uprednostňujete hustejšie omáčky, môžete počas varenia do omáčky primiešať jednu čajovú lyžičku kukuričného škrobu rozmiešaného vo vode.

Porcia

Podávame spolu s uvarenými gnocchi, posypané hoblinami nastrúhaného parmezánu.

Zdieľať s priateľmi