Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Kura s jemnou stredomorskou omáčkou

Cuketové jednohubky
Pikantné bravčové závitky
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracie fajitas
Treska s vajíčkovým šalátom
Pizza v zemiakoch
Ovocný šalát s kuracinou
Polievka s mäsovými guličkami
Pikantná rybacia zmes
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Morčacina s citrónom a oreganom
Lahodné pečené zemiaky
Teľacie kotlety so zeleninou
Špagety s jesennou omáčkou
Sladká bravčová panenka
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Paradajková polievka
Guláš z cíceru a mangoldu
Kuracie mäso na thajský spôsob
Špagety zo Stredomoria
Vyprážaný syr
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracie prsia pečené v rúre
Mediteránska rapsódia
Nové zemiaky s Ajvarom
Ražniči z lososa
Hubový guľáš
Tekvicová polievka s jablkom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Lasagne z panvice
Pečená jahňacina s mandľami
Bravčové kotlety s kuskusom
Losos s cuketovou krustou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Mrkvová polievka
Grilované rebierka
Tournedos s maslovou zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie mäso so zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Bravčová panenka so zeleninou
Pohánka s klobásou
Caponata a lá Podravka
Hrachová polievka
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Letné zeleninové ragú
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Šošovicová polievka so špenátom
Kuracie tyčinky v kečupe
Grilovaný hamburger
Biela treska
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Biela ryba s fazuľou
Zapečené špagety s tuniakom
Cestovinový šalát so surimi
Párky v slanine
Polievka z bôbu
Okúzľujúce letné kurča
Cestoviny na stredomorský spôsob
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Zeleninové špízy
Tuniakový šalát
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Polievka z rukoly a kreviet
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Ravioly so šalviou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Chutný šalát z opečených zemiakov
Rolky z roštenky so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Tieto krehké kúsky kuracieho mäsa pripravené spolu so zeleným hráškom a pasírovanými paradajkami, podávané s gnocchi a posypané nastrúhaným syrom, sú ako stvorené stať sa trvalou súčasťou vášho jedálnička.

Suroviny

600 g kuracích pŕs
200 g mrazeného hrášku
3 polievkové lyžice olivového oleja
2 strúčiky cesnaku
200 ml pasírovaných paradajok Podravka
100 ml bieleho vína
1 polievková lyžica nasekanej petržlenovej vňate
gnocchi
soľ
mleté čierne korenie
1 polievková lyžica Podravka ochucovadla

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby25 min

  • 1 V panvici na rozohriatom oleji opražíme na pásiky nakrájané kuracie mäso.
  • 2 Pridáme pretlačený cesnak a mrazený hrášok, krátko spolu osmažíme a pridáme pasírované paradajky Podravka.
  • 3 Ochutíme jednou lyžicou Podravka ochucovadla, prilejeme víno a na miernom plameni necháme variť po dobu 5-10 minút.
  • 4 Pred podávaním podľa chuti osolíme, okoreníme a posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.

Tip

Ak uprednostňujete hustejšie omáčky, môžete počas varenia do omáčky primiešať jednu čajovú lyžičku kukuričného škrobu rozmiešaného vo vode.

Porcia

Podávame spolu s uvarenými gnocchi, posypané hoblinami nastrúhaného parmezánu.

Zdieľať s priateľmi