Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Kuracie mäso so zeleninou

Pečená jahňacina s mandľami
Jemný hubový guláš
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pikantná rybacia zmes
Guláš z cíceru a mangoldu
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Polievka z rukoly a kreviet
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Polievka z bôbu
Lahodné pečené zemiaky
Mrkvová polievka
Treska s vajíčkovým šalátom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Bravčová panenka so zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Pizza v zemiakoch
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Letné zeleninové ragú
Cestoviny na stredomorský spôsob
Zapečené špagety s tuniakom
Ražniči z lososa
Pohánka s klobásou
Špagety zo Stredomoria
Sladká bravčová panenka
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Biela ryba s fazuľou
Polievka s mäsovými guličkami
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracie prsia pečené v rúre
Ovocný šalát s kuracinou
Tournedos s maslovou zeleninou
Šošovicová polievka so špenátom
Cestovinový šalát so surimi
Grilovaný hamburger
Kuracie fajitas
Špagety s jesennou omáčkou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Hrachová polievka
Zeleninové špízy
Lasagne z panvice
Dokonalá zelenina pečená v rúre
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Losos s cuketovou krustou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Grilované rebierka
Pikantné bravčové závitky
Teľacie kotlety so zeleninou
Ravioly so šalviou
Tekvicová polievka s jablkom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Rolky z roštenky so zeleninou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Biela treska
Tuniakový šalát
Paradajková polievka
Kuracie tyčinky v kečupe
Bravčové kotlety s kuskusom
Okúzľujúce letné kurča
Cuketové jednohubky
Vyprážaný syr
Párky v slanine
Nové zemiaky s Ajvarom
Mediteránska rapsódia
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Caponata a lá Podravka
Kurča na bielom víne
Hubový guľáš
Viac receptov pre túto náladu

Množstvo byliniek je typické pre belgickú kuchyňu, a jeden z typických príkladov tejto kuchyne je nasledovný recept. Zaujímavý je aj pomer zeleniny a mäsa, ani jedno neprevláda, jedlo je veľmi vyvážené!

Suroviny

30 g masla
300 g mrkvy
450 g póru (bielej časti)
10 malých bielych cibuliek
1 kg kuraciny (stehno, horné stehno, prsia)
1 lyžica Podravka Natur
čerstvo mleté čierne korenie
1 zväzok petržlenovej vňate
1 vetvička čerstvého tymianu
1 vetvička čerstvého estragónu
bobkový list
300 ml vody
450 g Mrazeného hrášku Podravka
200 g brokolice

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 6 osoby60 min

  • 1 Do rozpusteného masla pridajte mrkvu a pór narezaný na kolieska a krátko poduste.
  • 2 Kuracie mäso nakrájajte na kúsky, okoreňte Podravkou a čiernym korením a položte ho na zeleninu.
  • 3 Čerstvú petržlenovú vňať, tymián, estragón a bobkový list zviažte kuchynskou niťou a pridajte k mäsu a zelenine. Podlejte vodou a prikryté duste na miernom ohni okolo 20 minút. Z času na čas nádobu potraste.
  • 4 Pridajte hrášok, brokolicu rozdelenú na kúsky a duste ešte 20 minút.

Tip

Tento pokrm môžete zahustiť pridaním škrobovej múčky Gussnel, rozmiešanej v troche vody.

Porcia

Teplé kuracie mäso podávajte so zeleninou.

Zdieľať s priateľmi