Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Kuracie mäso so zeleninou

Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Cestovinový šalát so surimi
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Chutný šalát z opečených zemiakov
Lasagne z panvice
Šošovicová polievka so špenátom
Pohánka s klobásou
Tekvicová polievka s jablkom
Okúzľujúce letné kurča
Cestoviny na stredomorský spôsob
Vyprážaný syr
Špagety s jesennou omáčkou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Kuracie fajitas
Polievka s mäsovými guličkami
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Sladká bravčová panenka
Polievka z fazuľových strukov
Biela treska
Cuketové jednohubky
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Guláš z cíceru a mangoldu
Kurča na bielom víne
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Bravčové kotlety s kuskusom
Caponata a lá Podravka
Rizoto na španielsky spôsob
Ravioly so šalviou
Zapečené špagety s tuniakom
Pizza v zemiakoch
Zeleninové špízy
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracie prsia pečené v rúre
Letné zeleninové ragú
Hubový guľáš
Morčacina s citrónom a oreganom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Špagety zo Stredomoria
Ražniči z lososa
Lahodné pečené zemiaky
Tuniakový šalát
Treska s vajíčkovým šalátom
Losos s cuketovou krustou
Grilovaný hamburger
Nové zemiaky s Ajvarom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pikantná rybacia zmes
Mediteránska rapsódia
Pikantné bravčové závitky
Hrachová polievka
Paradajková polievka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Biela ryba s fazuľou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Rolky z roštenky so zeleninou
Polievka z bôbu
Párky v slanine
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kuracie tyčinky v kečupe
Mrkvová polievka
Teľacie kotlety so zeleninou
Grilované rebierka
Tournedos s maslovou zeleninou
Jemný hubový guláš
Polievka z rukoly a kreviet
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Bravčová panenka so zeleninou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Ovocný šalát s kuracinou
Pečená jahňacina s mandľami
Viac receptov pre túto náladu

Množstvo byliniek je typické pre belgickú kuchyňu, a jeden z typických príkladov tejto kuchyne je nasledovný recept. Zaujímavý je aj pomer zeleniny a mäsa, ani jedno neprevláda, jedlo je veľmi vyvážené!

Suroviny

30 g masla
300 g mrkvy
450 g póru (bielej časti)
10 malých bielych cibuliek
1 kg kuraciny (stehno, horné stehno, prsia)
1 lyžica Podravka Natur
čerstvo mleté čierne korenie
1 zväzok petržlenovej vňate
1 vetvička čerstvého tymianu
1 vetvička čerstvého estragónu
bobkový list
300 ml vody
450 g Mrazeného hrášku Podravka
200 g brokolice

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 6 osoby60 min

  • 1 Do rozpusteného masla pridajte mrkvu a pór narezaný na kolieska a krátko poduste.
  • 2 Kuracie mäso nakrájajte na kúsky, okoreňte Podravkou a čiernym korením a položte ho na zeleninu.
  • 3 Čerstvú petržlenovú vňať, tymián, estragón a bobkový list zviažte kuchynskou niťou a pridajte k mäsu a zelenine. Podlejte vodou a prikryté duste na miernom ohni okolo 20 minút. Z času na čas nádobu potraste.
  • 4 Pridajte hrášok, brokolicu rozdelenú na kúsky a duste ešte 20 minút.

Tip

Tento pokrm môžete zahustiť pridaním škrobovej múčky Gussnel, rozmiešanej v troche vody.

Porcia

Teplé kuracie mäso podávajte so zeleninou.

Zdieľať s priateľmi