Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Kuracie mäso so zeleninou

Paradajková polievka
Grilovaný hamburger
Ovocný šalát s kuracinou
Pikantné bravčové závitky
Losos s cuketovou krustou
Hubový guľáš
Pikantná rybacia zmes
Polievka z bôbu
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilované rebierka
Cestovinový šalát so surimi
Teľacie kotlety so zeleninou
Sladká bravčová panenka
Párky v slanine
Kuracie prsia pečené v rúre
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Hrachová polievka
Zapečené špagety s tuniakom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Mediteránska rapsódia
Zeleninové špízy
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Vyprážaný syr
Kuracie fajitas
Ražniči z lososa
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracie tyčinky v kečupe
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Lasagne z panvice
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cestoviny na stredomorský spôsob
Caponata a lá Podravka
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Okúzľujúce letné kurča
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Polievka z fazuľových strukov
Cuketové jednohubky
Mrkvová polievka
Biela ryba s fazuľou
Polievka s mäsovými guličkami
Nové zemiaky s Ajvarom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Tournedos s maslovou zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Tekvicová polievka s jablkom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Bravčové kotlety s kuskusom
Tuniakový šalát
Letné zeleninové ragú
Guláš z cíceru a mangoldu
Rolky z roštenky so zeleninou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Pizza v zemiakoch
Ravioly so šalviou
Bravčová panenka so zeleninou
Pohánka s klobásou
Rizoto na španielsky spôsob
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pečená jahňacina s mandľami
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Treska s vajíčkovým šalátom
Polievka z rukoly a kreviet
Špagety s jesennou omáčkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Špagety zo Stredomoria
Biela treska
Šošovicová polievka so špenátom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Viac receptov pre túto náladu

Množstvo byliniek je typické pre belgickú kuchyňu, a jeden z typických príkladov tejto kuchyne je nasledovný recept. Zaujímavý je aj pomer zeleniny a mäsa, ani jedno neprevláda, jedlo je veľmi vyvážené!

Suroviny

30 g masla
300 g mrkvy
450 g póru (bielej časti)
10 malých bielych cibuliek
1 kg kuraciny (stehno, horné stehno, prsia)
1 lyžica Podravka Natur
čerstvo mleté čierne korenie
1 zväzok petržlenovej vňate
1 vetvička čerstvého tymianu
1 vetvička čerstvého estragónu
bobkový list
300 ml vody
450 g Mrazeného hrášku Podravka
200 g brokolice

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 6 osoby60 min

  • 1 Do rozpusteného masla pridajte mrkvu a pór narezaný na kolieska a krátko poduste.
  • 2 Kuracie mäso nakrájajte na kúsky, okoreňte Podravkou a čiernym korením a položte ho na zeleninu.
  • 3 Čerstvú petržlenovú vňať, tymián, estragón a bobkový list zviažte kuchynskou niťou a pridajte k mäsu a zelenine. Podlejte vodou a prikryté duste na miernom ohni okolo 20 minút. Z času na čas nádobu potraste.
  • 4 Pridajte hrášok, brokolicu rozdelenú na kúsky a duste ešte 20 minút.

Tip

Tento pokrm môžete zahustiť pridaním škrobovej múčky Gussnel, rozmiešanej v troche vody.

Porcia

Teplé kuracie mäso podávajte so zeleninou.

Zdieľať s priateľmi