Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Kuracie mäso so zeleninou

Cestoviny farfalle s kozím syrom
Šošovicová polievka so špenátom
Tournedos s maslovou zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Mrkvová polievka
Bravčová panenka so zeleninou
Polievka z bôbu
Hrachová polievka
Polievka z rukoly a kreviet
Vyprážaný syr
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Guláš z cíceru a mangoldu
Lasagne z panvice
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kuracie tyčinky v kečupe
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Párky v slanine
Chutný šalát z opečených zemiakov
Polievka s mäsovými guličkami
Treska s vajíčkovým šalátom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Morčacina s citrónom a oreganom
Caponata a lá Podravka
Ražniči z lososa
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Paradajková polievka
Nové zemiaky s Ajvarom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pečená jahňacina s mandľami
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Zeleninové špízy
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Letné zeleninové ragú
Sladká bravčová panenka
Teľacie kotlety so zeleninou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Špagety zo Stredomoria
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Rolky z roštenky so zeleninou
Pikantná rybacia zmes
Kuracie mäso na thajský spôsob
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Tuniakový šalát
Cuketové jednohubky
Biela treska
Tekvicová polievka s jablkom
Losos s cuketovou krustou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Polievka z fazuľových strukov
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Lahodné pečené zemiaky
Pizza v zemiakoch
Cestovinový šalát so surimi
Kuracie fajitas
Grilovaný hamburger
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Pohánka s klobásou
Hubový guľáš
Špagety s jesennou omáčkou
Biela ryba s fazuľou
Ravioly so šalviou
Mediteránska rapsódia
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Pikantné bravčové závitky
Ovocný šalát s kuracinou
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Grilované rebierka
Kuracie prsia pečené v rúre
Cestoviny na stredomorský spôsob
Viac receptov pre túto náladu

Množstvo byliniek je typické pre belgickú kuchyňu, a jeden z typických príkladov tejto kuchyne je nasledovný recept. Zaujímavý je aj pomer zeleniny a mäsa, ani jedno neprevláda, jedlo je veľmi vyvážené!

Suroviny

30 g masla
300 g mrkvy
450 g póru (bielej časti)
10 malých bielych cibuliek
1 kg kuraciny (stehno, horné stehno, prsia)
1 lyžica Podravka Natur
čerstvo mleté čierne korenie
1 zväzok petržlenovej vňate
1 vetvička čerstvého tymianu
1 vetvička čerstvého estragónu
bobkový list
300 ml vody
450 g Mrazeného hrášku Podravka
200 g brokolice

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 6 osoby60 min

  • 1 Do rozpusteného masla pridajte mrkvu a pór narezaný na kolieska a krátko poduste.
  • 2 Kuracie mäso nakrájajte na kúsky, okoreňte Podravkou a čiernym korením a položte ho na zeleninu.
  • 3 Čerstvú petržlenovú vňať, tymián, estragón a bobkový list zviažte kuchynskou niťou a pridajte k mäsu a zelenine. Podlejte vodou a prikryté duste na miernom ohni okolo 20 minút. Z času na čas nádobu potraste.
  • 4 Pridajte hrášok, brokolicu rozdelenú na kúsky a duste ešte 20 minút.

Tip

Tento pokrm môžete zahustiť pridaním škrobovej múčky Gussnel, rozmiešanej v troche vody.

Porcia

Teplé kuracie mäso podávajte so zeleninou.

Zdieľať s priateľmi