Ponuka Vyhľadať

Začínajúci odznovu

Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou

Letné zeleninové ragú
Ražniči z lososa
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Zeleninové špízy
Tekvicová polievka s jablkom
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Cestovinový šalát so surimi
Biela ryba s kuskusom
Ryžové guľôčky
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Losos s cuketovou krustou
Paradajková polievka s bazalkou
Sójový šalát s tuniakom
Mäsové guľky s omáčkou
Lahodné pečené zemiaky
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Cviklové krupoto s bielou rybou
Opekaná zelenina
Polievka z fazuľových strukov
Vyprážaný syr
Šošovicová krémová polievka
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Strukovinový šalát so zeleninou
Ochutená ryža
Gyros šalát
Pochúťka s Ajvarom
Caponata a lá Podravka
Hríbová mrvenička
Tuniak so zeleninou
Paradajková polievka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracie prsia pečené v rúre
Tabouleh
Pečený losos v medovej omáčke
Ravioly so šalviou
Polievka z rukoly a kreviet
Morčacina s citrónom a oreganom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Paradajkové košíčky so pšenom
Grilované tofu
Špagety zo Stredomoria
Ružičková polievka
Farebný jarný šalát
Grilované paradajky
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Rizoto na španielsky spôsob
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Teplý zeleninový šalát
Mrkvová polievka
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Tuniakový šalát
Šalát z grilovanej zeleniny
Viac receptov pre túto náladu

Kurča na grile s aromatickou omáčkou z cibule a horčice je tá správna voľba pre milovníkov šťavnatých pokrmov.

Suroviny

1 kg kuracích stehien
1 Podravka na zlaté kurča
Na omáčku:
1 červená cibuľa (môže byť aj viac)
30 g masla
1 lyžica múky
1 lyžica horčice
300 ml mlieka
polovica lyžičky Podravky ochucovadla
korenie
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na zlaté kurča

Podravka NATUR na zlaté kurča

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby50 min

  • 1 Kuracie stehná zo spodnej strany narežeme až ku kosti, aby sa gril rýchlo dostal do stredu mäsa. Potom ich posypeme Podravkou na zlaté kurča a necháme postáť 30 minút, aby sa poriadne vsiakla do mäsa.
  • 2 Mäso grilujeme na rozohriatom grile asi 10-12 minút z každej strany.
  • 3 Omáčku pripravíme tak, že cibuľu nakrájame na drobno a dusíme ju na rozpustenom masle asi 10 minút na miernom ohni. Pridáme múku, dobre premiešame a pomaly za stáleho miešania pridáme mlieko.
  • 4 Keď sa omáčka zvarí, pridáme horčicu, Podravka ochucovadlo, soľ a korenie podľa vlastnej chuti. Varíme na miernom ohni, kým omáčka nezhustne.

Zdieľať s priateľmi