Ponuka Vyhľadať

Začínajúca odznovu

Kuracie stehienka s cibuľovou omáčkou

Polievka z fazuľových strukov
Zeleninové špízy
Grilované paradajky
Opekaná zelenina
Caponata a lá Podravka
Cviklové krupoto s bielou rybou
Vyprážaný syr
Paradajková polievka
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Paradajkové košíčky so pšenom
Sójový šalát s tuniakom
Mäsové guľky s omáčkou
Losos s cuketovou krustou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Špagety zo Stredomoria
Šalát z grilovanej zeleniny
Hríbová mrvenička
Ochutená ryža
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Ryžové guľôčky
Tekvicová polievka s jablkom
Lahodné pečené zemiaky
Grilované tofu
Farebný jarný šalát
Morčacina s citrónom a oreganom
Mrkvová polievka
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Kalamáre plnené listami červenej čakanky
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ružičková polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Tuniak so zeleninou
Ravioly so šalviou
Biela ryba s kuskusom
Tabouleh
Cestovinový šalát so surimi
Polievka z rukoly a kreviet
Strukovinový šalát so zeleninou
Tuniakový šalát
Letné zeleninové ragú
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Kuracie prsia pečené v rúre
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Gyros šalát
Šošovicová krémová polievka
Rizoto na španielsky spôsob
Teplý zeleninový šalát
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Pečený losos v medovej omáčke
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Ražniči z lososa
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Viac receptov pre túto náladu

Kurča na grile s aromatickou omáčkou z cibule a horčice je tá správna voľba pre milovníkov šťavnatých pokrmov.

Suroviny

1 kg kuracích stehien
1 Podravka na zlaté kurča
Na omáčku:
1 červená cibuľa (môže byť aj viac)
30 g masla
1 lyžica múky
1 lyžica horčice
300 ml mlieka
polovica lyžičky Podravky ochucovadla
korenie
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na zlaté kurča

Podravka NATUR na zlaté kurča

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby50 min

  • 1 Kuracie stehná zo spodnej strany narežeme až ku kosti, aby sa gril rýchlo dostal do stredu mäsa. Potom ich posypeme Podravkou na zlaté kurča a necháme postáť 30 minút, aby sa poriadne vsiakla do mäsa.
  • 2 Mäso grilujeme na rozohriatom grile asi 10-12 minút z každej strany.
  • 3 Omáčku pripravíme tak, že cibuľu nakrájame na drobno a dusíme ju na rozpustenom masle asi 10 minút na miernom ohni. Pridáme múku, dobre premiešame a pomaly za stáleho miešania pridáme mlieko.
  • 4 Keď sa omáčka zvarí, pridáme horčicu, Podravka ochucovadlo, soľ a korenie podľa vlastnej chuti. Varíme na miernom ohni, kým omáčka nezhustne.

Zdieľať s priateľmi